DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Marmara Park 5. yıl kutlama etkinliklerine ünlüler gelecek

    Marmara Park 5. yıl kutlama etkinliklerine ünlüler gelecek
    16.10.2017
    A+
    A-

     Marmara Park 5. Yıl kutlama etkinliklerinin ünlüleri Derya Şensoy, İrem Sak ve Evrim Akın olacak.

    Alışveriş Merkezi sektöründe Avrupa lideri olan Alman “ECE” tarafından kurulan Beylikdüzü’nde bulunan ve Türkiye’nin ilk “galaktik” temalı alışveriş merkezi Marmara Park AVM, 5’nci yılını muhteşem etkinlikler ile kutlayacak.

    18 Ekim’de başlayacak etkinliklerin ilki Hakan Ka’nın sunumu ve ünlü oyuncu Derya Şensoy’un katılımıyla gerçekleştirilecek. Dev “Şans Duvarı” yarışması olacak. Bu eğlenceli yarışmaya katılanlar birbirinden değerli hediyeleri kazanmak için kıyasıya yarışırken, aynı gün ünlü elektronik keman virtüözü Ceren Aksan da Marmara Park ziyaretçilerine bir konser verecek.

    Hakan Ka’nın sunumu ile anında hediye kazandıran Şans Duvarı yarışmasının diğer ünlü konukları ise 21 Ekim’de İrem Sak, 22 Ekim tarihinde de Evrim Akın olacak. Ekranların en sevimli yüzlerinin konuk olacakları eğlenceli yarışma yüzlerce ziyaretçiye de neşeli dakikalar yaşatacak. Marmara Park 5’nci yıl kutlama etkinlikleri 28 Ekim tarihinde Ses Ver Sus grubunun vereceği konserle sona erecek.

    Günde ortalama 50 bin kişinin geldiği Marmara Park AVM, 3 katta bulunan 100 bin metrekarelik bir alanda 250 mağaza ile hizmet veriyor. 4 bin araçlık otoparka sahip olan Marmara Park’ın,  dünyanın en iyi gayrimenkul projelerinin belirlendiği Mipim Ödülleri’nde  ‘En İyi Alışveriş Merkezi’ kategorisinde birincilik ödülü de bulunuyor.  Türkiye’de aralarında Marmara Park’ın da bulunduğu çok sayıda alışveriş merkezini yöneten Alman ECE Group da yeni yatırımları, geliştirmekte olduğu projeleri ile Türkiye pazarında büyümeye devam ediyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.