DOLAR 32,4553
EURO 34,7416
ALTIN 2440,204
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    MARSAP, bölge temizlik sektörünün büyük buluşması ISSA/INTERCLEAN İstanbul’a katılıyor

    MARSAP, bölge temizlik sektörünün büyük buluşması ISSA/INTERCLEAN İstanbul’a katılıyor
    10.10.2017
    A+
    A-

    Marmara Bölge Satınalma Profesyonelleri Derneği MARSAP, 18-20 Ekim tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenen ISSA/INTERCLEAN İstanbul Endüstriyel Temizlik Teknolojileri ve Hizmetleri Fuarı ve Konferansı’na katılıyor. Fuara, 150 marka ile 70 ülkeden 2.500’ün üzerinde ziyaretçi katılımı bekleniyor.

    MARSAP üyeleri arasında İstanbul’da kurulu 100 tesisin satınalma profesyonelleri, üst düzey hastaneler ve 50’den fazla şubeli restaurant zincirlerinin satınalma müdürlerinin yer aldığını ifade eden MARSAP Başkanı Ali Işıldar, “Sadece otellerin hijyen kimyasalları ve kağıt grubu tüketimlerine bakarsak ki bu otellerin büyüklüğü, doluluk oranları, yaz kış açık olmaları, SPA, çamaşırhane hizmetleri gibi pek çok kritere göre değişiklik gösterse de her bir otelin ortalama 30 ila 90 bin TL hijyen kimyasalları için harcama yaptığını söyleyebiliriz. Kağıt grubuna yapılan harcamalar ise 8-9 bin TL’lerden başlayıp 120 bin TL’lere ulaşabiliyor. Sadece İstanbul’da Kültür ve Turizm Bakanlığı İşletme Belgesine haiz 99’u 5, 119’u 4 Yıldızlı olmak üzere 468 konaklama tesisi olduğunu düşünürsek, sektörümüzün ve üyelerimizin alım güçleri ortaya çıkıyor” dedi.

    Işıldar şöyle devam etti: “Sektör olarak yerli ve yabancı konuklarımızı en iyi şekilde ağırlamak istiyoruz. Bu nedenle, ISSA/INTERCLEAN İstanbul Endüstriyel Temizlik Teknolojileri ve Hizmetleri Fuarı ve Konferansı’nda MARSAP olarak yerimizi aldık. Fuarların sektörümüze ivme kazandırdığına inanıyoruz. Bu nedenle ISSA Interclean Fuarı’nda bir standımız olacak. Fuarda öne çıkacak sektörler olan zemin bakım makineleri, temizlik kağıtları, kimyasal temizleyiciler, halı yıkama makineleri, temizlik ekipmanları ve tesis temizliği, bizim çalışma alanımızla birebir örtüşüyor. Ayrıca konaklama tesislerinin, konuklarına ev konforu ve rahatlığını hissettirme iddiaları sebebiyle, gerek tüm fiziki alanlarını gerekse de her türlü ürün ve teçhizatlarını sürekli yenilemek gibi bir zorunlulukları vardır. Bu bağlamda endüstriyel temizlik sektörüne dair yenilikçi fikir ve ürünlerin sergileneceği İnovasyon Alanı’nın ufkumuzu genişleteceğine inanıyorum. Üyelerimizi ISSA/ INTERCLEAN istanbul Fuarı’na ve standımıza bekliyoruz. Ayrıca, dernek olarak fuar kapsamında düzenlenen konferans programında konuşmacı olarak yer alıyoruz”.

    ISSA/INTERCLEAN İstanbul Endüstriyel Temizlik Teknolojileri ve Hizmetleri Fuarı ve Konferansı’nın, bölgenin en büyük ve tek uluslararası etkinliği olduğunu ifade eden ISSA INTERCLEAN İstanbul Marka Direktörü Hatice Dinçer, “TESHİAD, MARSAP gibi sektöre yön veren ve satın alma gücü yüksek bir çok sivil toplum örgütü fuarımıza destek veriyor. İki yılda bir İstanbul’da yapılan ISSA/INTERCLEAN Fuar ve Konferansımız Avrasya temizlik endüstrisindeki sektör temsilcilerini 18-20 Ekim tarihlerinde İstanbul’da buluşturacak. Bu yıl hedefimiz 150 marka ile 70 ülkeden 2.500’ün üzerinde ziyaretçi katılımı sağlamak. Alım Heyeti Programımızda Rusya’dan Romanya’ya, Birleşik Arap Emirlikleri’nden Cezayir, Umman, Özbekistan, Azerbaycan gibi çok sayıda hedef Pazar ülke yer alıyor” dedi.

    Türkiye’nin tek endüstriyel temizlik fuarında ayrıca sektörün en büyük uluslararası Federasyonu ISSA ve Türkiye’deki partneri TESHİAD tarafından fuara paralel bir konferans gerçekleştirilecek. MARSAP Başkanı Ali Işıldar’ın “Otellerin Temizlik Sektöründen Beklentileri” konulu konuşması, 19 Ekim tarihinde saat 13:00’de fuar etkinlik alanında takip edilebilecek.

    Fuarın ziyaretçi profili ise AVM’ler, özel okullar, belediyeler, restoranlar, perakende mağazaları, bankalar, kamu kurumları, fast food restoranları, inşaat firmaları, özel hastaneler, oteller, gıda üreticileri, sanayi firmaları, lojistik depoları, zemin kaplama firmaları, holdingler, site yönetim firmaları ve zincir spor salonlarından oluşuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.