DOLAR 32,4475
EURO 34,7365
ALTIN 2437,209
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Marshall’dan AKRIKOR dış cephede 4 mevsim koruma kalkanı

    Marshall’dan AKRIKOR dış cephede 4 mevsim koruma kalkanı
    08.08.2017
    A+
    A-
    Marshall Akrikor Dış Cephe Boya serisi 4 mevsim üstün koruma sağlayarak dış cepheleri her iklim koşuluna karşı koruma altına alıyor

    “Renklendir Hayatı” sloganıyla hayatımıza renk katmaya devam eden Marshall’ın su bazlı Akrikor dış cephe serisi, binalarda 4 mevsim koruma kalkanı görevi üstleniyor. Üstün teknolojisiyle devrim yaratan, kış mevsiminin sert koşullarında ve yaz aylarının kavurucu sıcaklarında binaları koruma altına alan Marshall Akrikor Dış Cephe serisi kullanıcılarına 4 farklı alternatif sunuyor. Geliştirilmiş özel formülü sayesinde, yüksek miktarda kaliteli titan bileşiklerinin kullanımı ile, benzersiz molekül yapısı, Saf Akrilik bağlayıcısı, Silikonlu+Akrilik teknolojisi ve esnek Elastomerik Teknolojisiyle binaların dış cephelerinde üstün koruma sağlıyor.

    Dış cephede uzun ömürlü kalıcı çözüm sunan, şık görünümlü Marshall Akrikor Su Bazlı Dış Cephe serisi her iklime mükemmel uyum gösteriyor, uzun yıllar dayanımı, düşük onarım masrafı ve yaz-kış koruma özelliğiyle aile bütçesine katkıda bulunuyor.

    Marshall Akrikor Elastomerik, esnek yapısı ile çatlaklara geçit vermiyor

    Marshall Akrikor Dış Cephe serisini oluşturan 4 farklı seçenekten biri olan Marshall Akrikor Elastomerik, esnek Elastomerik Teknolojisi sayesinde değişen hava koşulları nedeniyle boya yüzeyinde büyük sorun yaratan çatlamalara çözüm getiriyor. Üstün formüllü Elastomerik, esnek yapısı ve çatlak köprüleme özelliği ile su geçirmiyor, mükemmel yapışıyor, uzun yıllar dayanıyor ve ultra kapatıcılık özelliği ile yıpranma ve aşınmalara karşı koruma sağlıyor.

    %100 Saf Akrilik, 5 kat daha güçlü canlı renkler

    %100 Saf Akrilik bağlayıcısı ile geliştirilen Marshall Akrikor Saf Akrilik ise, zorlu ve değişen hava koşullarının boya yüzeyinde yol açtığı yıpranma, aşınma ve renk solmalarını önlediği gibi, kullanılan renklerin uzun yıllar canlı kalmasını sağlıyor. 5 kat daha güçlü canlı ve garantili renk seçenekleri sunan ürün, %100 saf akrilik bağlayıcı, mükemmel örtücülük özelliklerine sahip ve uzun ömürlü olmasının yanı sıra kir tutmaması ve su geçirmemesi nedeniyle öne çıkıyor.

    Silikon+Akrilik Teknolojisi ile seri daha da güçlü

    Marshall Akrikor Silikonlu Akrilik seçeneği ise fomülündeki yüksek kaliteli titan bileşenleri sayesinde duvarlarda mükemmel kapatıcı bir film oluşturarak, yağmur, kar ya da kavurucu güneş koşullarında dış cephede yüzey soyulmalarına çözüm getiriyor. Ürün, ultra kapatıcılık, yüksek metraj, kolay rötuş, yüksek nefes alma ve üstün su itici teknolojisine sahip.

    Dış Cephede dekoratif görünüm sevenler için

    Marshall Akrikor Sillikonlu+Akrilik Grenli seçenek ise yoğunluğu, dolgu ve gren tane büyüklükleri nedeniyle gren dokusunun düşmemesi sayesinde dış cephede üst seviyede koruma sağlamakla birlikte, binaların görünümüne estetik katıyor.

    Dış cephelere kolayca uygulanan seride ayrıca, dış cephe boyalarının yüzeye daha iyi yapışmasını sağlayan ve son kat atılan boyanın yüzeyde yüksek performans göstermesine yardımcı olan Akrikor Anti Alkali Astar ve Akrikor Silikonlu Örtücü Astar olmak üzere 2 faklı astar seçeneğine de bulunuyor.

    Marshall Thermo’s ile gücüne güç katar

    Isı yalıtımında 4 mevsim dayanım sunan Thermo’s Isı Yalıtım sistemi ile yalıtım sağlananan binalarda %50 varan enerji tasarrufu elde edilerek, tamamlayıcı ürün Akrikor 4 mevsim koruma kalkanı ile üstün dayanım, uzun yıllar kullanım vaad ediliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.