DOLAR 32,5753
EURO 34,9942
ALTIN 2431,988
BIST 9750,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Marvel çizgi romanlarından Ultimates Takımı MARVEL Future Fight’a katılıyor

    Marvel çizgi romanlarından Ultimates Takımı MARVEL Future Fight’a katılıyor
    30.11.2017
    A+
    A-

    America Chavez, Blue Marvel, Quasar ve Nova karakterleri, oyundaki Hikaye Görevleri’ne gelen bazı güncellemelerle beraber oyuna eklendi.

    Dünya çapında en hızlı büyüyen mobil oyun firması olan Netmarble Games Corp.MARVEL Future Fight için Ultimates güncellemesini yayınladığını duyurdu. America Chavez’in liderliğini üstlendiği kozmik ve boyutlar arası sorunları çözmeye çalışan Ultimates ekibinin 5 üyesi oyuna eklendi. Ayrıca bu güncellemeyle S.H.I.E.L.D. Ajanı Phil Coulson için 2 yeni kostüm ve Inferno olarak bilinen alevli Inhuman oyuna katıldı.

    Nihai Çözüm hikayesi eklendi

    Bu güncellemeyle beraber Hikaye Görevleri’ne “Nihai Çözüm” isimli bölüm eklendi. Bu bölümde oyuncular Ultimates takımına katılarak bilinen tüm dünyaların yıkımına neden olacak bir olayı engellemeye çalışacak. Bu bölüm MARVEL Future Fight dünyasına yeni bir hikaye ekliyor ve Ultimates çizgi romanlarından bir arka planı oyunculara sunuyor.

    Karakter kartları güncellendi

    Bu güncellemeyle Hikaye Görevleri’nin başlangıç görevlerinin zorluk seviyeleri yeni oyuncular için tekrar düzenlendi. Bu düzenlemelerle çeşitli zorluklar eklenmiş yeni bölümler oyuna eklendi. Oyuncular artık karakterlerinin değerlerinin karakter kartlarının üstünde görebilecekler ve geliştirilmiş düzenleme özelliğiyle sahip oldukları kartları çok daha rahat düzenleyebilecekler.

    Netmarble Games Global Baş Direktörü Seungwon Lee; “Ultimates takımı, Marvel evreninde dünyayı sıradan insanları göremediği veya bilgisi olmadığı kozmik ve boyutlar arası tehditlerden koruyan son derece önemli koruyucular”. Bu takımı MARVEL Future Fight dünyasına ekleyerek yıldızlararası koruyucuların bilinirliğini arttırmak istiyoruz.”

    MARVEL Future Fight’a eklenen yeni karakterler:

    • America Chavez – Farklı bir boyuttan kahraman. Bir zamanlar Genç Yenilmezler’in üyesiydi. Şimdi ise Ultimates ekibinin bir üyesi. Süper insan gücüne sahiptir ve boyutları birbirine bağlayan geçitler açabilir.
    • Blue Marvel – Kore Savaşı’nda deniz piyadesi olarak savaşmış bir bilim adamıdır. Laboratuvarda gerçekleşen bir patlama sonucunda anti-madde soğurma yeteneği kazanmış ve bu gücü kullanarak süper insan güçlerine kavuşarak neredeyse yenilmez olmuştur.
    • Quasar (Avril Kincaid) – Eski bir S.H.I.E.L.D. ajanı olan, Avril yeni Qusar olması için gereken Kuantum bağlarını bir önceki Quasar olan Wendell Vaughn’dan almıştır. Kuantum bağları sayesinde enerjiyi kontrol edebilir.
    • Anti-Man – Kore Savaşı’nda beraber savaştığı Blue Marvel ile yakın arkadaşlardır. Connor Sims olarak bilinirken Blue Marvel ile aynı patlamaya maruz kalmıştır ve vücudu anti-madde yüzünden parçalara ayrılmıştır. Daha sonra ise anti-maddeden çektiği güçle yeni bir bedene ve inanılmaz bir fiziksel güce kavuşmuştur. Anti-maddeden aldığı güçle şiddetli fırtınalar yaratabilir.
    • Nova (Sam Alexander) – Sam Alexander babasından kalan Nova miğferi ile yeni Nova olmuştur. Nova Corps’un diğer üyeleri gibi uçabilir ve enerji patlaması yaratabilir.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.