DOLAR 32,444
EURO 34,7326
ALTIN 2440,295
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    MAS sanatın ilk kahramanlarını uğurladı

    MAS sanatın ilk kahramanlarını uğurladı
    17.07.2018
    A+
    A-

    Bodrum’a yenilikçi alışveriş merkezi konseptini kazandıran MIDTOWN’ın yeni açılan binasında yer alan MAS Bodrum, kendilerini ve çevrelerini keşfedip, sosyalleşmek, yeni oyun arkadaşları edinmek isteyen 4 – 13 yaş çocuklarla Yaz Dönemi Açık Atölye Sanat Programı ilk dönemini renkli bir etkinlik ile sonlandırdı.

    2 Temmuz 15 Temmuz tarihleri arasında 4 – 12 yaş arasındaki çocuklara geniş içerikli atölyelerinde haftalık olarak farklı yaş gruplarına özel kapsamlı bir program sunan MAS Bodrum seramikten dansa, resimden gastronomiye, jimnastikten dramaya ve Midtown orkestrası müzisyenlerinden aldıkları ritim atölyeleri ile unutamayacakları bir programın kahramanı oldular.

    Çocukların 2 haftalık dönem boyunca gördükleri renkli eğitimlerden oluşan bir video ile başlayan tören ritim atölyesi öğrencilerinin neşeli gösterisinin ardından Midtown Orkestrası’ndan bir dinleti ile devam etti.

    MAS Yaz Dönemi Açık Atölye Sanat Programı katılım sertifikalarının taktimi ile sonlandı.

    MAS Yaz Dönemi Açık Atölye Sanat Programı katılımcıları drama atölyelerinde ile bir masalın kahramanı olurken “Mutfak Atölyesi” ile kendi yaptıkları sağlıklı atıştırmalıkları tatma imkânı buldular. Kendi minik bahçelerini tasarladıkları Terrarium Atölyesi ile doğadan yararlanarak yaratıcılıklarını sergilediler.

    Fotoğraf Atölyesi ile ekip ruhunu, bir takımın parçası olmayı, koordine çalışmayı deneyimlerken Müzik ve Ritim Atölyesi ile bir enstrümanı öğrenmenin keyfini, müziğin ruha verdiği dinginliği, nota bilgisini ve hatta isterlerse kendi bestelerini yapma imkanına kavuştular.

    MAS ile dans, resim, gastronomi… Ne dilerseniz.

    Plastik sanatlardan sahne sanatlarına, müzikten gastronomiye, fotoğraf ve video atölyeleri birçok etkinliğe de ev sahipliği yapan MAS Bodrum, kendi içindeki yaratıcı ruhu keşfetmek isteyen her yaştan katılımcının uğrak merkezi olmayı amaçlıyor.

    Herkes için sanat mottosunu misyon belirleyen MAS Bodrum, , İstanbul Modern, Depo Dans, İstanbul Drama Sanat Akademisi, KRAFT Güzel Sanatlar gibi Türkiye’nin alanında öncü kuruluşlarının yanı sıra birçok sürpriz ismi kültür ve sanatseverlerle Bodrum’da bir araya getirmeye hazırlanıyor.

    MAS Bodrum ile yaşamın ve sanatın her halini tek çatı altında toplayan MIDTOWN, Bodrum’daki önemli bir açığı da kapatarak kültürel bir sosyalleşme alanına ve her zevke uygun bir lezzet, herkesin kendinden bir parça bulacağı etkinleri ile sanat ve kültür meraklılarının buluşma noktası olmayı hedefliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.