DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Maşa ile Koca Ayı ÖzdilekPark İstanbul’da çocuklarla buluşmaya devam ediyor

    Maşa ile Koca Ayı ÖzdilekPark İstanbul’da çocuklarla buluşmaya devam ediyor
    26.01.2018
    A+
    A-

    ÖzdilekPark İstanbul, sömestr tatilinde minik misafirleri için hazırladığı birbirinden eğlenceli ve öğretici etkinliklerine ara vermeden devam ediyor. Maşa ile Koca Ayı, 28 Ocak Pazar gününe kadar 14.00 -16.00 ve 18.00 saatlerinde ücretsiz ve 3 seans olarak ÖzdilekPark İstanbul’da minik ziyaretçilerini bekliyor.

     

    ÖzdilekPark İstanbul,  minik ziyaretçileri için sömestr tatilinde eğlence dolu bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Maşa adında küçük bir kız ile sirkten emekli Mişka adında bir ayı arasında geçen maceraları konu edinen çizgi film Maşa ile Koca Ayı, 28 Ocak Pazar gününe kadar her gün minik ziyaretçileriyle buluşuyor.

     

    Maşa ile Koca Ayı 28 Ocak Pazar gününe kadar 14.00 -16.00 ve 18.00 saatlerinde ÖzdilekPark İstanbul etkinlik alanında minik hayranlarıyla buluşmaya devam edecek.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.