DOLAR 32,5645
EURO 34,9914
ALTIN 2422,908
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Maşa ile Koca Ayı’dan 23 Nisan Konseri Türkiye’de ilk kez Trump AVM’de

    Maşa ile Koca Ayı’dan 23 Nisan Konseri Türkiye’de ilk kez Trump AVM’de
    16.04.2019
    A+
    A-

    Çocukların çok sevdiği Maşa ile Koca Ayı, yepyeni müzikal şovları ile Türkiye’de ilk kez Trump AVM’nin çocuk katı sahnesinde olacak. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Trump AVM’de çocuklarla buluşacak olan Maşa ile Koca Ayı, şarkılar söyleyip dans edecek.

    Maşa ile Koca Ayı Konseri, 20-23 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek ve tüm çocukların ücretsiz katılımına açık olacak.

    Trump Alışveriş Merkezi’nden çocuklara 23 Nisan hediyesi… Çok sevdikleri Maşa ile Koca Ayı, çocuk katı Trumpland’in özel sahnesinde 20-23 Nisan tarihleri arasında konser veriyor, tüm çocuklar bu konsere ücretsiz katılıyor.

    Yepyeni şarkılar, yepyeni danslar…

    Trump Alışveriş Merkezi’nin çocuk katında kurulacak özel sahnede en eğlenceli gösterilerini çocuklar için sergileyecek olan Maşa ile Koca Ayı, yepyeni şarkılarını çocuklarla birlikte söyleyecek, hareketli danslarını çocuklarla birlikte yapacak. Çocukların Maşa ile Koca Ayı’yla fotoğraf da çektirebilecekleri bu neşeli konser sonunda ayrıca herkese poster de hediye edilecek.

    20-23 Nisan tarihleri arasında her gün gerçekleşecek konser günde 4 seans olarak sahnelenecek. Seans saatleri ise 12:00/14:00/16:00 ve 18:00…

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.