DOLAR 32,5372
EURO 34,9263
ALTIN 2439,458
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    MASFED’ten bayramda yola çıkacaklara uyarı

    MASFED’ten bayramda yola çıkacaklara uyarı
    17.08.2018
    A+
    A-

    Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu (MASFED) ve OTONOMİ Başkanı Aydın Erkoç Kurban Bayramı sebebiyle bir tebrik mesajı yayınlayarak yola çıkacaklara uyarıda bulundu.

    Aydın Erkoç, bayramlar vesilesiyle sevgi, dostluk, barış, kardeşlik ve hoşgörü duygularının güçlendiğini, bayramların birlik ve beraberlik şuurunu artırdığını ifade ederek şunları söyledi:

    ‘’Sevgi ve saygının arttığı bayramlar milletimizin hayatında çok önemli bir yere sahiptir. Milli ve dini hislerin güçlendiği, uzaktakilerin kavuştuğu Kurban Bayramı’nı hep birlikte kutlamaya hazırlanıyoruz. Bu yıl uzayan Bayram tatili, uzaktaki yakınlarını görmek, Bayramı farklı yerlerde geçirmek için tatil planı yapan insanlarımızın sayısını artırdı. Bayram boyunca milyonlarca kişi ve araç yollarda olacak, şehirlerarası yollarda trafik yoğunluğu olağanüstü artacak. Bu nedenle; vatandaşlarımızın güvenli bir yolculuk için yola çıkmadan önce araçlarının lastik ve genel bakımlarını ihmal etmemeleri gerekiyor. Yetkili güvenilir servislerde lastik, far, silecek, egzoz, fren, fren hidroliği, akü, klima, amortisör, ön düzen ve diğer denetimleri yapılmış araçlarla yola çıkmaları, insanımızın Bayram tatilinde güven içinde yolculuk etmelerini, Bayram’ı keyifle geçirmelerini sağlayacaktır.

    Maneviyatımızı arttıran bayramların birleştirici gücünü hissederek birbirimize daha çok sarılmalı, bizi biz yapan değerlere sahip çıkmalıyız. Dik duruşumuzu, birlik ve beraberliğimizi muhafaza ettiğimiz sürece Türkiye’nin ilerlemesine ve kalkınmasına sekte vurmaya çalışanlar amacına ulaşamayacaktır. Bu duygularla MASFED ve OTONOMİ ailesi olarak tüm milletimizin ve İslam âleminin Kurban Bayramı’nı kutluyor; Bayram’ın ülkemize ve insanlık âlemine huzur getirmesini diliyorum.’’

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.