DOLAR 32,5722
EURO 34,9852
ALTIN 2459,317
BIST 9883,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    MASFED’ten Devlet Bahçeli’ye ziyaret

    MASFED’ten Devlet Bahçeli’ye ziyaret
    20.12.2017
    A+
    A-

    MASFED, BOD ve Otonomi Başkanı Aydın Erkoç ve yönetim kurulu üyeleri, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret etti.

    Sektörün lider kuruluşları olan Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu (MASFED) ve Başkent Otomobilciler Derneği (BOD) ile otomotiv ticaret ve yaşam merkezi Otonomi’nin Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Erkoç, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret etti.

    Otomobil sektörünün değerlendirildiği ziyarette Erkoç, MASFED’in sektördeki faaliyetleri ve Otonomi’nin geldiği nokta hakkında bilgiler verdi.

    Araç ticaretini standarda kavuşturup kurumsallaştırmanın öncelikli hedefleri olduğunu söyleyen Erkoç, galericilik mesleğini saygın, güvenilir bir meslek haline getirmek için ara vermeden çalıştıklarını kaydetti. Bunun yanı sıra faaliyete geçişiyle birlikte otomotiv piyasasında yeni bir dönem başlatan Otonomi’nin Ankara ve ülke ekonomisine sağladığı katkılardan bahseden Erkoç, ‘’ Otonomi hızlı büyümesini sürdürüyor; şu an günlük 11 bin ziyaretçi ağırlayacak, günde 9 bin araç giriş çıkış yapacak ve aynı anda 12 bin araç sergilenebilecek kapasitede… Sıfır ya da 2. el araç almak isteyenler, kapı kapı gezmek yerine aradığı her marka ve model aracı aynı çatı altında, bir arada bulabiliyor, farklı marka ve fiyat seçeneklerini değerlendirilebiliyor. Böylece vatandaşlar, ihtiyaç duyduğu aracı tüm yasal işlemlerini aynı yerde gerçekleştirip her türlü testleri yapılmış biçimde ve Otonomi garantisiyle satın alabiliyor’’ dedi.

    Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bahçeli, ‘’Gelişmeleri yakından takip ediyor, sektöre ve ekonomiye katkılarınızdan dolayı sizi tebrik ediyorum. Ülkemizi ileri taşıyacak her çalışma çok kıymetlidir ’’ dedi. Klasik otomobil tutkunu olduğu bilinen Bahçeli, en kısa zamanda Otonomi’yi ziyaret edeceğini de sözlerine ekledi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.