DOLAR 32,584
EURO 35,0328
ALTIN 2461,207
BIST 9890,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Maslak PM Restaurant ünlü isimlerin katılımıyla açıldı

    Maslak PM Restaurant ünlü isimlerin katılımıyla açıldı
    08.12.2017
    A+
    A-

    Maslak 1453’ te yer alan, yeme-içme ve eğlence sektörüne farklı bir bakış açısı getiren PM, dün akşam muhteşem bir açılışa imza attı. Aralarında Ali Ağaoğlu, Cavit Çağlar, Bedrettin Dalan, Saffet Sancaklı, Murat Hazinedar, Mustafa Denizli, Mustafa Sarıgül, Şansal Büyüka, Sinan Akçıl ve Ayşe Akın gibi ünlü isimlerin de bulunduğu seçkin davetlilerin katılımıyla gerçekleşen açılışta, açılış kurdelesini ise yine birbirinden ünlü simalar yan yana kesti. Kurdele kesimi sırasında kısa bir konuşma yapan Bedrettin Dalan, ‘’Kıymetli dostlarımıza bol kazançlar diliyoruz. Hayırlı uğurlu olsun’’ dedi.

    Mekan İçinde Mekan… Konsept İçinde Konsept

    Özel konsepti ve dünya mutfağının en seçkin lezzetleriyle misafirlerini 1.200 metrekare alan üzerine konumlanan PM, gündüz hizmet vereceği restaurant&brasserie kısmında 120 kişiyi aynı anda ağırlayabilecek. Gece 01.00’den sonra misafirlerine ise bambaşka bir konsept vadeden PM, mekan içindeki Çukur Club’ta her gece farklı bir DJ yada canlı müzik performansı ile yaklaşık 100 kişiyi müziğe ve eğlenceye doyuracak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.