DOLAR 32,5248
EURO 34,8495
ALTIN 2488,664
BIST 9552,92
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Maslak’taki yeni ofisinizin adresi: Regus

    Maslak’taki yeni ofisinizin adresi: Regus
    18.07.2018
    A+
    A-

    Hazir ofis hizmetini 3.125 lokasyon, 1.000 şehir ve 110 ülkede aynı anda sağlayabilen Regus’un yeni çalışma alanı şehrin merkezi Maslak’ta açıldı. Rahat ve kullanışlı 300 çalışma istasyonuna sahip Regus Maslak Orjin, Regus’un en büyük çalışma alanı olma özelliğini taşıyor. Lokasyonuyla da dikkat çeken Regus’un yeni çalışma alanı, metro ve toplu ulaşım araçlarının yanı başında yer alıyor.

    Dünya çapında 110 ülke, 1.000 şehir ve 3.125 lokasyonda kullanıma hazır ofis hizmetleri sağlayan Regus’un yeni çalışma alanı Maslak Orjin’de açıldı. 300 çalışma istasyonu ile Regus’un en büyük çalışma alanı olan Regus Maslak Orjin, kurumsal şirketlere, işletmelere ve bireylere sunduğu geniş alternatifleriyle çalışma hayatını kolaylaştırmayı amaçlıyor. İş hayatının merkezi Maslak’ta yer alan Regus’un yeni çalışma alanı, metronun yanı başındaki lokasyonuyla da dikkat çekiyor. Regus, şirketlerin 20 kişiden 200 kişiye kadar olan toplantı odası ihtiyaçlarını da bu merkezde karşılayacak.

    Tam donanımlı, tüm ihtiyaçlara cevap veren ofisler

    İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Gaziantep ve Bursa’da yer alan çalışma alanlarına Maslak Orjin’i de ekleyen Regus,25 merkeziyle büyümeye devam ediyor. Regus, günlük, haftalık veya yıllık kiralık ofis seçenekleri, yüksek hızlı internet, ofis mobilyaları ve ek hizmetler dahil tam donanımlı ofisleri ile her ihtiyaca uygun seçenekler sunuyor.

    Hazır ofiste dünya lideri olan Regus, dünyanın çeşitli lokasyonlarında yer alan tüm ortak ofislerinde çalışabilme imkanı sunan “ortak çalışma alanları” sayesinde geniş bir seçme özgürlüğü sağlarken, dünya çapındaki seçkin lokasyonlardan birinde iş adresine sahip olmak isteyenler için de “sanal ofis hizmeti” ile hayatı kolaylaştırıyor.

    Geniş seçim özgürlüğü

    Ofis alanlarını kurumsal hayatın ihtiyaçlarına göre tasarlayarak tüm taleplere cevap veren esnek yapısıyla Regus, modern ve profesyonel biçimde yönetilen çalışma ortamlarıyla ideal çalışma alanınızı oluşturmaya hazır.

    Sunumlar, mülakatlar, müşteri görüşmeleri veya şirket eğitimleri için “kiralık toplantı odaları” sunan Regus, kiralık konferans odaları ve yönetim kurulu odaları ile de seçkin çalışma alanları sunuyor. Yemek hizmeti, kahve servisi, projeksiyon cihazı gibi hizmetlerle çalışma hayatını kolaylaştıran Regus, sunduğu alternatiflerle geniş bir seçim özgürlüğü yaratıyor.

    Çalışanların ve iş sahiplerinin operasyonel sıkıntılar, altyapı arızaları gibi konularla zaman kaybetmeden kendi işine konsantre olmasını sağlayan Regus, “işinizi istediğiniz yerde yapın” mottosuyla dünya çapında 3.000 lokasyona erişim sağlayan “Regus Businessworld” ile seyahat ederken çalışma imkanı da sağlıyor.

    Dünya çapında önemli iş merkezlerinde çalışma alanı ağına sahip “Regus Business lounge” ile profesyonel bir ortamda çalışılmasını sağlayan Regus, sunduğu yenilikçi hizmetleri ile artık Maslak Orjin’de.

    Regus MaslakOrjin adres: Maslak Mahallesi, 34398 Sarıyer/İstanbul

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.