DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Maurice Lacroix ile siyahın derinliklerine yolculuk

    Maurice Lacroix ile siyahın derinliklerine yolculuk
    03.10.2019
    A+
    A-

    İsviçre saatçiliğinin kusursuzluğunu yansıtan Maurice Lacroix’nın siyahın asaletini ve gücünü yansıtan tasarımları, çizgisinden asla ödün vermiyor.

    Dünyaca ünlü markaların Türkiye’deki tek yetkili distribütörü Saat&Saat, İsviçre saatçiliğinin yenilikçi ruhu ve mükemmeliyetçiliğini benimseyerek 40 yılı aşkın süredir kusursuz tasarımlara imza atan Maurice Lacroix’nın en özel modellerini saat tutkunlarıyla buluşturuyor. Adeta bir miras gibi bir sonraki jenerasyona aktarılacak kadar değerli bir tasarıma sahip Maurice Lacroix Eliros, kusursuz bir duruşa sahip. Maurice Lacroix’nın ikonik M logolu siyah deri kayışı, pembe altın kaplama kasası ve pırlantalı siyah kadranıyla göz kamaştıran saat, zarafetiyle baş döndürüyor.

    Maurice Lacroix Aikon koleksiyonunun en özel modellerinden biri olan Automatic Black; tek renkli tasarımı, yuvarlak kasası ve mat görünümüyle güçlü karakterini saatiyle de ortaya koymak isteyen erkekleri cezbediyor. Automatic Black, Maurice Lacroix’in ikonik M logolu siyah deri kayışı, 42mm çapındaki kasası ve Aikon koleksiyonuna özgü altı kollu bezeliyle estetik ve şık bir duruşa sahip. Automatic Black ayrıca, kullanıcılarına özel tasarımlı kadranı sayesinde ışığın geldiği farklı açılarda siyahın farklı tonlarına tanıklık etme fırsatı da sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.