DOLAR 32,4311
EURO 34,7622
ALTIN 2440,617
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Maurice Lacroix’dan seçkin ve şık tasarımlar

    Maurice Lacroix’dan seçkin ve şık tasarımlar
    18.02.2020
    A+
    A-

    İsviçre saatçiliğinin kusursuzluğunu yansıtan Maurice Lacroix’nın Eliros koleksiyonda kadın ve erkekler için sunduğu seçkin tasarımlar, lüksü adeta yeniden yorumluyor.

    İsviçre saatçiliğinin mükemmeliyetçiliğini benimseyerek 40 yılı aşkın süredir kusursuz tasarımlara imza atan Maurice Lacroix’ın bir miras gibi bir sonraki jenerasyona aktarılacak benzersiz modelleri, saat tutkunlarıyla dünyaca ünlü markaların Türkiye’deki tek yetkili distribütörü Saat&Saat farkıyla buluşuyor.

    Elegan duruşu ve zarif tasarımıyla fark yaratan Maurice Lacroix Eliros, siyahın asaletini pırlantanın sonsuz ışığıyla tamamlıyor. Maurice Lacroix’nın ikonik M logolu siyah deri kayışı, pembe altın kaplama kasası ve pırlantalı siyah kadranıyla göz kamaştıran Eliros,

    kusursuz görüntüsüyle kadınlar için bir arzu nesnesine dönüşüyor.

    Maurice Lacroix’nın Eliros erkek koleksiyonunda yer alan model, siyahın gücünü sportif bir dokunuşla taçlandırıyor. Çizilmeye dayanıklı safir kristal camı ve otomatik makinesiyle İsviçre saat ustalığını bir kez daha gözler önüne seren model, Maurice Lacroix’nın ikonik M logosu ve kırmızı dikiş detaylarıyla göze çarpan siyah bir deri kayışla tamamlanıyor. Çağdaş ve spor-şık tasarımlardan hoşlanan erkeklerin stilini tamamlayan model, lüks saatlere benzersiz bir yorum getiriyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.