DOLAR 32,3258
EURO 35,2083
ALTIN 2247,291
BIST 8718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Max Factor Colour Elixir Honey Lacquer ile ışıl ışıl parlayan göz alıcı dudaklar

    Max Factor Colour Elixir Honey Lacquer ile ışıl ışıl parlayan göz alıcı dudaklar
    04.07.2017
    A+
    A-

     

    Max Factor’ün, göz alıcı dudaklar için geliştirdiği Colour Elixir Honey Lacquer, yüksek pigmentli renkleri, parlak formülü ve balm yumuşaklığıyla dudaklarınıza ışıltılı bir cazibe katıyor.

    Max Factor’ün makyaj uzmanlarından ilham alarak tasarladığı Max Factor Colour Elixir Honey Lacquer dudaklarda çekici, göz alıcı bir görünüm yaratıyor. İçeriğinde bulunan nemlendirici ve besleyici mineral yağı, parlaklık arttırıcı bileşenler ve yüksek pigmentli renk sayesinde yaz mevsiminin en göz alıcı dudaklarına sahip olmanızı sağlıyor. Colour Elixir Honey Lacquer, bronz tenle mükemmel uyumu yakalayacak Regale Burgundy, büyüleyici kırmızısı Floral Ruby ve natural görünümüyle Honey Nude renk alternatifleriyle birlikte canlı sekiz farklı ton seçeneği sunuyor.

    Kusursuz parıltının yanı sıra tüm gün dudaklarınızın nemli kalması için özel olarak geliştirilen formülü dolgun bir dudak görünümü yaratıyor. Çantanızda mutlaka bulundurmak isteyeceğiniz Colour Elixir Honey Lacquer ile dudaklarınızı ağırlaştırmadan göz alıcı bir görünüme kavuşabilirsiniz.

    Max Factor Colour Elixir Honey Laquer’ın tavsiye edilen satış fiyatı 44.90 TL

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.