DOLAR 32,4794
EURO 34,9418
ALTIN 2436,421
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Max Factor Healthy Skin Harmony Miracle Fondöten ile nefes alan pürüzsüz bir ten

    Max Factor Healthy Skin Harmony Miracle Fondöten ile nefes alan pürüzsüz bir ten
    20.11.2017
    A+
    A-

    Max Factor Healthy Skin Harmony Miracle Fondöten; 24 saat nemlendirme, SPF20 güneş koruması ve parlama kontrolü sunan akıllı formülü sayesinde kadınlara tüm gün nefes alan bir cilt sunuyor. Healthy Skin Harmony Miracle Fondöten, kusursuz tazelikte bir görünüm sağlamak üzere günlük stres etkileri ile mücadele ederken yarı mat bir cilt yaratıyor.

    Max Factor Healthy Skin Harmony Miracle Fondöten pürüzsüz ve kalıcı bir görünüme sahip olmak isteyen kadınların vazgeçilmezi olmaya aday. Healthy Skin Harmony, uykusuzluk, zamanında yetişmesi beklenen işler gibi günlük streslerin makyaja olan etkileriyle baş ederek göz alıcı bir görünüm sağlıyor.

    Türk kadınının cilt tonlarına uyum sağlayan 6 rengi bulunan Healthy Skin Harmony en açık cilt tonlarından en koyu cilt tonlarına kadar kusursuz bir cilt görünümü sağlıyor. Karıştırılabilir yapıda, orta-yüksek kapatıcılık seviyesinde likit fondoten olan Healthy Skin Harmony doğal, yarı-mat, kalıcı ve güzel bir görünüm vadediyor.

    Modern kadınlardan ilham aldı

    Max Factor, Healthy Skin Harmony Miracle Fondöteni’i kadınlardan ilham alarak, yaşadıkları hareketli günlük tempo için tasarladı. Healthy Skin Harmony Miracle Fondöten, iş toplantısına ya da hava alanına yetişmeye çalışan veya işten sonra arkadaşlarıyla buluşmaya hazırlanan kadınların kusursuz görünümüne eşlik ediyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.