DOLAR 32,5556
EURO 34,9611
ALTIN 2458,199
BIST 9878,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Mayıs ayında eğlencenin adresi Eataly

    Mayıs ayında eğlencenin adresi Eataly

    Her zaman yarattığı özel deneyimlerle adından söz ettiren, lezzet tutkunlarının vazgeçilmez adresi Eataly, bahar aylarının neşesine eşlik edecek, dolu dolu Mayıs ayı etkinlik programıyla konuklarını ağırlamaya devam ediyor.

    İtalyan atıştırmalık kültürünü yeniden keşfetmek isteyenlerin favorisi, farklı dekorasyonuyla dikkat çeken Bar Aperitivo’da, Mayıs ayında da eğlence bir an olsun eksilmiyor! Mesut Süre, Cihan Talay, Metin Zakoğlu gibi isimlerin renkli gösterileri ile bir yandan şehrin koşuşturmasına renkli bir mola verirken, bir yandan damak tadınıza hitap eden pratik atıştırmalıklarla tanışabilirsiniz.

    BKM Mutfak komedyenlerinin sevilen isimlerinden Mesut Süre, 9 Mayıs ve 23 Mayıstarihlerinde saat 21.00’de “Siz Hepiniz Ben Tek” isimli tek kişilik sahne performansıyla Bar Aperitivo sahnesinde izleyicilerle buluşuyor.

    Uzun yıllardır doğaçlama tiyatro tecrübesi ile sahne şovlarına devam eden Cihan Talay, mahalle yaşamındaki gözlemleri ve aile hayatından yapacağı alıntılarla gerçekleştireceği şovuna, seyircileri kahkahalarla eşlik etmeye davet ediyor. Başarılı komedyenin tek kişilik stand up şovu, 11 Mayıs saat 22.00’de ve 30 Mayıs saat 21.00’de Bar Aperitivo’da gerçekleşecek.

    Bugüne kadar pek çok dizi ve filmde rol alan başarılı oyuncu Metin Zakoğlu yaklaşık on yıldır kapalı gişe gerçekleştirdiği “Komik Gazino” şovunu Eataly misafirleriyle yeniden buluşturuyor! Güldüren hikayeleri ve eğlendiren şarkılarıyla, Zakoğlu’nun tek kişilik kabare şovu, 25 Mayıs saat 22:00’de Bar Aperitivo sahnesinde!

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.