DOLAR 32,4458
EURO 34,7538
ALTIN 2439,845
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    MediaMarkt CLUB kaçırılmayacak fırsatlarla geliyor

    MediaMarkt CLUB kaçırılmayacak fırsatlarla geliyor
    01.02.2019
    A+
    A-

    Tüketicilerine ihtiyaçlarına göre yüzlerce farklı kampanya ile rakipsiz fiyatlar ve müşteri odaklı hizmetler sunan MediaMarkt, hayata geçirdiği sadakat programı MediaMarkt CLUB ile avantajlarla dolu yepyeni bir dünyanın kapılarını açıyor.

    Avrupa’nın 1 numaralı elektronik perakendecisi MediaMarkt, tüketicilerine sunduğu cazip fırsat ve hizmetlere ek olarak, yeni fırsatları sadakat programı çatısı altında topluyor. Bugünden itibaren tüm MediaMarkt mağazalarından veya mediamarkt. com. tr’den online olarak üye olunabilecek olan MediaMarkt CLUB; üyelerine pek çok avantajı öncelikli ve ayrıcalıklı olarak sunacak.

    Hoş Geldin Kuponu

    CLUB’a üye olan tüketiciler, üyeliklerinin üzerinden henüz 24 saat geçmişken ilk indirimlerini 50 liralık “Hoş Geldin Kuponu” ile alacaklar.

    Aldıkça Kazan

    MediaMarkt CLUB üyeleri, yaptıkları 3, 6, 9 ve 12’inci alışverişlerinde sürpriz indirimler veya hediyeler kazanacak.

    Uzatılmış iade süresi

    CLUB üyeliğinin ilk etapta sunduğu bir diğer avantaj ise ürün iade sürelerinin 2 katına çıkması olacak. Üyeler, aldıkları ürünü resmi iade süresi olan 14 gün içinde değil; 28 gün içinde iade edebilme ayrıcalığına sahip olacaklar.

    Faturasız hayat, özel gün hediyeleri ve daha birçok sürprizMediaMarkt CLUB’da

    “CLUB” üyesi kişiler özel sürprizlerin yanı sıra farklı işbirlikleri ve fırsat kampanyalarından da yararlanacak. Tüm alışveriş kaydının üyelik hesabında, detaylarıyla görülebileceği sistem sayesinde müşteriler, faturasız hayatın konforundan da yararlanacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.