DOLAR 32,5645
EURO 34,9914
ALTIN 2422,908
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Mekanlarda sonbahar trendlerine yönelik ipuçları

    Mekanlarda sonbahar trendlerine yönelik ipuçları
    22.10.2019
    A+
    A-

    Dünyanın en büyük kuvars yüzey üreticisi Cosentino, sonbaharda yüzey trendlerine yönelik ipuçları veriyor

     

    Sonbaharın gelişiyle birlikte evde geçirilen zamanlar da artmaya başlıyor. Evin kalbi olan mutfakları bir yaşam alanı haline getiren Cosentino’ya göre, evleri sonbahara hazırlarken değişime mutfak ve banyolardan başlamak mümkün. 150’den fazla renk ve desen seçeneğiyle mimari ve teknik açıdan yüzeylerde devrim yaratan Cosentino, yüksek tasarıma sahip markalarıyla sonbaharda da mekanlara şıklık, uyum, estetik ve konfor katıyor. Cosentino’nun nanoteknolojiyle geliştirip tasarladığı yüzeylerle farklı tarzlara sahip bileşenler bir araya getirilebiliyor. Taşın biyolojik dönüşümünü yansıtan Dekton Industrial koleksiyonu açık toprak tonlarla kombinlenebiliyor.

     

    Dekorasyonda yüzey ve mobilya uyumu önemli

    Cosentino’nun sonbahar yüzey seçimine yönelik trend ipuçlarına göre; mutfak ve banyo yüzeylerinin seçiminde mekandaki mobilyalarla uyum, dekorasyonun en önemli unsuru. Bu açıdan, eğer mekanda tamamen bir değişiklik planlanmıyorsa mobilyaların rengi ve dokusu dikkate alınmalı.

     

    Toprak tonları arasında kontrast yakalayın

    Sonbahar renklerini yansıtan toprak tonlar, çoğu açık ve koyu renk mobilyayla uyum sağlar. Burada dikkat edilecek unsur mobilyayla yüzey arasındaki kontrastı oluşturarak uyumu yakalamak.

     

    Dar alanlarda açık toprak renkleri tercih edin

    Yüzey seçiminde mekanın genişliği ve darlığı da önem kazanıyor. Örneğin, geniş bir alanda koyu toprak tonlarına sahip yüzeyler seçilirken, dar alanlarda açık toprak tonları tercih edilmeli.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.