DOLAR 32,5475
EURO 34,9861
ALTIN 2423,846
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Merlin Entertainments Grup’tan bayrama özel indirim fırsatı

    Merlin Entertainments Grup’tan bayrama özel indirim fırsatı
    08.08.2019
    A+
    A-

    Merlin Entertainments Grup, Kurban Bayramı’na özel gerçekleştirdiği kampanya ile eğlence merkezlerinin online biletlerinde indirim avantajı sunuyor. 8-18 Ağustos tarihleri arasında, yetişkin ve çocuk ziyaretçiler için geçerli olacak kampanyalı biletler biletix.com.tr üzerinden satın alınabilecek.

    Avrupa’nın 1 numaralı ve dünyanın ikinci en büyük etkinlik alanı işletmecisi Merlin Entertainments, Kurban Bayramı tatilinde tüm ailenin hesaplı eğlencenin tadını çıkarabileceği çok özel bir kampanyaya imza atıyor. 8-18 Ağustos tarihleri arasında, SEA LIFE İstanbul ve LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul için biletix.com.tr üzerinden satın alınan online biletler, çok özel indirim avantajıyla misafirlerini bekliyor.

    Merlin Entertainments’ın Kurban Bayramı’na özel online kampanyası ile SEA LIFE İstanbul çocuk biletleri biletix.com üzerinden 47 TL yerine 39 TL’ye, yetişkin biletlerine 64 TL yerine 49 TL’ye; LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul çocuk biletleri ise 47 TL yerine 39 TL’ye ve yetişkin biletleri ise 60 TL yerine 49 TL’ye satın alınabiliyor.

    Merlin Entertainments, Garanti Bankası ile gerçekleştirdiği özel işbirliği ile Madame Tussauds İstanbul, SEA LIFE İstanbul ve LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul eğlence merkezlerinin gişelerinden satın alınan biletlere ise özel bir indirim uygulayacak. Gişelere Garanti Bankası kredi kartıyla gelen ziyaretçiler, SEA LIFE İstanbul ve LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul’da yüzde 50, Madame Tussauds İstanbul’da ise yüzde 30 indirim avantajından faydalanabilecek.

    Çocuğunuz eğlenirken öğrensin LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul

    Bayrampaşa Forum İstanbul AVM’nin içerisinde 3000 m²’lik bir alanda hizmet veren LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul, çocuklarıyla birlikte eğlenceli bir gün geçirmek isteyen ebeveynlerin favori mekanları arasında yer alıyor. Yapımında 2 milyon LEGO® parçası kullanılan LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul’un içerisinde, 4 boyutlu sinema, LEGO® parçalarının yapım sırrının anlatıldığı LEGO® fabrika turu, atölye çalışmaları, temalı oyun alanları ve tüm dünyadan önemli yapıların bir arada sergilendiği MINILAND bulunuyor. Ayrıca LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul içerisindeki LEGO® mağazasından, başka satış noktalarında bulunmayan LEGO® setleri ve gramla satılan LEGO® parçalarını almak mümkün. “Trip Advisor Mükemmellik Sertifikası”na sahip LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul, dünyada bu ödülü alan ilk LEGOLAND® Discovery Centre olma özelliğine de sahip.

    “Yıldızlarla yıldız olmak” için istikamet MADAME TUSSAUDS İSTANBUL

    Merlin Entertainments’ın 250 yıllık bir tarihe sahip balmumu müzesi Madame Tussauds’nun İstanbul’daki merkezinde, diğer zincirlerinde olduğu gibi farklı zamanlarda farklı coğrafyalarda yaşamış tarih, kültür-sanat, bilim, spor ve eğlence alanlarında ün yapmış 70’den fazla ünlünün balmumu figürleri sergileniyor. Bu figürler arasında Mustafa Kemal Atatürk, Mevlana Celaleddin-i Rumi, Zeki Müren, Murat Boz, Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Justin Bieber, David Bechkam, Maria Sharapova, Leonardo Da Vinci, Madonna, Albert Einstein, Steve Jobs gibi birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Her bir yıldızın karakterine uygun bir konsept içinde sergilendiği Madame Tussauds İstanbul, ziyaretçilerine interaktif ve eşsiz bir eğlence sunmayı hedefliyor.

    Deniz altının gizemli dünyasına yolculuk SEA LIFE İSTANBUL

    İstanbul’un orta yerinde okyanusta olmanın keyfini yaşatan SEA LIFE, Kurban Bayramı’nda da ziyaretçilerine su altının gizemli dünyasının kapılarını aralıyor. 5 milyon litre suyun altında, Avrupa’nın en kalabalık köpekbalığı ailesini ve 15 binden fazla deniz canlısını görebileceğiniz SEA LIFE ayrıca, 83 metre ile Avrupa’nın en uzun okyanus tüneline sahip olmanın avantajını da taşıyor. Dünyanın 51 farklı noktasında 40 yılı aşkın bilgi birikimiyle hizmet veren, en büyük ve en çok ziyaret edilen akvaryum zinciri SEA LIFE, Bayrampaşa Forum AVM içerisinde yer alıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.