DOLAR 32,5022
EURO 34,9618
ALTIN 2429,879
BIST 9801,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Mermerin asil görünümü ve beyazın sade şıklığı İtalyan tarzıyla buluşuyor

    Mermerin asil görünümü ve beyazın sade şıklığı İtalyan tarzıyla buluşuyor
    16.07.2018
    A+
    A-

    Renk ve yüzeyindeki harmonisi ile çarpıcı bir görünüme sahip olan Silver Calacatta, ilhamını dünyada en çok beğenilen İtalya’nın ünlü Calacatta mermerinden alıyor. Modern çizgilere sahip olan Silver Calacatta, yaz aylarının dinamik ruhunu ve pozitif havasını yaşam alanlarına taşıyor.

    Seramiksan’ın yeni duvar karosu Silver Calacatta, mermer efektini ve dokusunu mekanlara yansıtarak natürel bir hava estiriyor. 30 x 90 cm ebadında mat ve parlak olarak üretilen seri dalgalı rölyef ve petek dekor seçeneğiyle de estetik mekanlar sunuyor.

    50 x 50 cm ebadında yer karosu da bulunan seri, doğal görünümü ile farklı dekorasyon seçeneklerine de kolayca uyum sağlıyor.

    Düşlenen mekanları hayata geçiren Seramiksan, her tarza hitap eden geniş ürün yelpazesi ile tasarımda sınırları kaldırıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.