DOLAR 32,5552
EURO 34,9376
ALTIN 2441,526
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Mermerin zerafeti Radisson Blu Ataköy’de Temmer’le hayat buluyor

    Mermerin zerafeti Radisson Blu Ataköy’de Temmer’le hayat buluyor

    Ataköy’de huzur dolu bir tatil vaad eden Radisson Blu Ataköy, lobisinden odalarına kadar bir çok alanda tercih ettiği Temmer Mermer ürünleri ile ziyaretçilerine zarif ve sihirli bir dünyanın kapılarını açıyor.

    Radisson Blu Ataköy’de griden siyaha, bejden kahverengine kadar renklerin ahenkle uyumunu sağlayan Affumicato, Portoro Gold ve Calacatta  Lucina Extra, Silver Traverten, Carrara, Alnoir ve Cora Black  ürünleri, Temmer Mermer’in zengin ürün yelpazesinde yer alan ürünlerden yalnızca birkaçı…

    Otele girildiğinde genel mahallerin tamamında, döşemede gri-bej tonlarını aynı anda hissedebileceğiniz Affumicato mermeri sizi karşılıyor. Ebatların büyük şekilde kullanılması ve düz döşeme şeklinde uygulama yapılmış olması, mekân algısında kafa karışıklığına sebep olmadan sade bir tasarım yaratılmasına yardımcı oluyor.

    Otelin aydınlatma, mobilya ve tasarımındaki diğer objelerin bütünlüğünde, Portoro Gold mermerinin sarı-kahve ve siyah renk skalasına sahip keskin hatlı yapısı lobide bulunan resepsiyona hayat veriyor.

    Gözleriniz doğanın sunduğu bu evrensel sanat eserlerinin üzerinde gezinirken, adeta zaman duygusundan yoksun, geçmiş ve geleceği aynı anda hissettiğiniz bir koridordan geçiyorsunuz.

    Toprak tonların kullanıldığı odalara ulaştığınızda Perla Brown orta sehpa, PeakWood ve Verde Guetamala yan sehpalar, Nero Zimbabwe masadaki, granit ve mermerin sert karakterini, perdeler ve halı gibi yumuşak dokular, tezatların uyumuyla sakinleştiriyor.

    Doğal taş zenginliğinin sergilendiği odalardan sonra, banyoda Calacatta Lucina Extra mermerinin inci gibi parlayan zarafeti, duvar ve tezgahlara da yansıyor.

    Mermer ve granit, doğası gereği emsalsiz, benzersizlikleriyle öznelleştirdiği mekanların, değerine değer, keyfinize keyif katıyor.

    Otelin suit odalarında televizyon arka duvarını kaplayan Silver Traverten, düz damar takibi şeklinde tasarlanarak, farklı kesim ve uygulaması ile görenlerde ahşap kaplama hissi uyandırıyor.

    Hamamda alışılmışın dışında incecik gri damarlı Carrara mermeri, Marmara mermerine alternatif olarak değerlendirilirken, kurnalar ise Carrara mermerine tezat oluşturacak şekilde Alnoir mermeriyle hayat buluyor.

    Barda kullanılan Affumicato ve bankoda Cora Black mermerinin siyah-beyaz etkisi farkı kalitede arayanların beklentisiyle örtüşüyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.