DOLAR 32,5985
EURO 34,7765
ALTIN 2511,042
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Mert Vidinli: Borum’da en çok Yalıkavak’taki sabah yürüyüşü yapmayı seviyorum

    Mert Vidinli: Borum’da en çok Yalıkavak’taki sabah yürüyüşü yapmayı seviyorum
    16.08.2018
    A+
    A-

    Cemiyetin önde gelen isimleri Bayram tatili için Bodrum’u seçti. Ünlü isimler neden Bodrum’u tercih ettiklerini MAG’a anlattı.

     

    Bayram tatiliniz için neden Bodrum’u tercih ettiniz?

    12 yıldır her zaman Bodrum’u tercih ediyorum. Çünkü bir yazlıkçı olarak hayatıma başlayıp daha sonra beach club’larda çalışmaya başladım. Şimdi de başta Fenix olmak üzere, Dream Grup bünyesindeki mekanların işletmesini yapıyorum.

    Bodrum’da vaktinizi neler yaparak geçirmekten keyif alıyorsunuz?

    Borum’da en çok Yalıkavak’taki sabah yürüyüşleri ve daha sonra spora gitmek keyif veriyor. İstanbul hayatımızı buraya adapte etmeye çalışıyoruz. Gece hayatı uzun olduğu için aynı zamanda sağlıklı da yaşamak gerekiyor. O yüzden, buradaki detoks merkezlerine, sağlıklı yaşam kamplarına gidiyoruz. İnsanlar buraya tatil amaçlı geliyor ama biz burada aynı zamanda çalıştığımız için sağlıklı yaşamı da içine dahil ediyoruz.

    Çalışmaktan arta kalan vakitlerinizde nerelere gitmeyi seviyorsunuz?

    Aslında çalıştığımız için başka mekanlara çok fazla gidemiyoruz. Boş günlerimizde Gümüşlük tarafına gidiyoruz; oradaki mekanları gezmeyi, orada yürümeyi seviyoruz. Onun dışında Maça Kızı’na gitmeyi seviyorum.

    Yaz tatili için hangi rotaları planlıyorsunuz?

    Benim gideceğim yer Mykonos olacak. Alaçatı’ya da mutlaka giderim oradaki değişiklikleri görmek için… Marmaris’e gidip oradaki sorumluluklarımızı da yerine getireceğiz.

    Tatilinizi kimlerle geçirmekten keyif alıyorsunuz?

    En yakın arkadaşlarımla! Çünkü en yakın arkadaşlarımız aynı zamanda en iyi suç ortaklarımızdır. Onun için beraber eğlenip çalışmayı sevdiğim insanlarla tatil yapmak en keyiflisi…

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.