DOLAR 32,5048
EURO 34,9518
ALTIN 2430,203
BIST 9798,4
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Mertinox Yapı Malzemeleri Almanya yolcusu

    Mertinox Yapı Malzemeleri Almanya yolcusu
    05.03.2019
    A+
    A-
    Bahaş Holding çatısı altında faaliyet gösteren Mertinox Yapı Malzemeleri 11-15 Mart tarihlerinde Almanya’da düzenlenecek Isıtma Soğutma Havalandırma Fuarı’nda son teknoloji ürünlerini tanıtacak. Mertinox Yapı Malzemeleri, fuarda ‘Maxiflow’ markalı tamamı kendi üretimi ürünlerini sergileyecek.
    Bahaş Holding ile ortaklık yaparak aynı çatı altında faaliyet göstermeye başlayan Mertinox Yapı Malzemeleri, alanında dünyanın en büyük fuarı olan Isıtma Soğutma Havalandırma Fuarı’nda (ISH) son teknoloji ürünlerini tanıtacak. Mertinox Yapı Malzemeleri, Almanya’nın Frankfurt kentinde 11-15 Mart tarihlerinde düzenlenecek fuarda ‘Maxiflow’ markasıyla tamamı kendi üretimi olan paslanmaz (inoks) drenaj sistemleri, duş kanalları, seramik bordürleri, engelli serisi ve geniş banyo aksesuarları ürünlerini 24 metrekarelik bir alanda sergileyecek.
    Fuarla ilgili bilgi veren Bahaş Holding CEO’su Abdüssamet Bahadır “Fuar 1960’dan beri iki yılda bir düzenleniyor. Alanının en büyük fuarı olma özelliği taşıyan ISH, hemen hemen dünyanın her ülkesinden ziyaretçi ve katılımcıyı ağırlıyor. Katılımcılar fuarda sıhhi tesisat, sıhhi seramik, ısıtma teknolojisi, vana ve ek parçaları, montaj malzemesi, klima, aeroloji ekipmanları, banyo mobilyaları, yenilenebilir enerji, banyo ürünleri, sağlık, enerji ve yapı mühendisliği ürünlerini sergiliyor. Profesyonellere için olan fuar halka da açılacak” dedi.
    Hedeflerinin özellikle Avrupa pazarı olduğunu söyleyen Bahadır, halihazırda ihracat yaptıkları ülkeleri genişleterek pazarlarına yeni ülkeler eklemeyi planladıklarını belirtti. Bu fuara ikinci kez katıldıklarını ifade eden Bahadır  “Fuara katılmadaki öncelikli kriterimiz; bu fuarın tesisat sektöründe öncü olma özelliği taşımasıdır. ISH, kesin olarak her iki yılda bulunulması gereken bir fuar. Çünkü bu fuara katılan potansiyel alıcılar, yenilikler ve yeni firma arayışında olurlar. Bizim bu fuara katılımızdaki amacımız;öncelikle bu arayış içinde olan Avrupalı, Ortadoğulu ve Güney Amerikalı potansiyel alıcılara ulaşmak.Kaliteli ürünlerin sadece Avrupa ülkeleri tarafından değil, Türkiye’de üstelik daha uygun fiyatlara üretilebildiğini göstermek istiyoruz. Bu bağlamda Avrupa’dan mal alan ithalatçıları kendi firmamıza yönlendirmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.