DOLAR 32,3766
EURO 35,0392
ALTIN 2326,239
BIST 9073,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Merve Boluğur, Watsons’ta hayranlarıyla buluştu

    Merve Boluğur, Watsons’ta hayranlarıyla buluştu
    25.10.2018
    A+
    A-

    Ekranların sevilen ismi Merve Boluğur, Watsons Şaşkınbakkal mağazasında ruj koleksiyonu ile ilgili merak edilenleri yanıtladı.

    Ünlü oyuncu Merve Boluğur, Watsons mağazasında blogger Ojemrujumrimelim (Nihal Kanık) ev sahipliğinde gerçekleştirilen ve Watsons Türkiye’nin instagram hesabından canlı olarak yayınlanan sohbette; ruj koleksiyonu, günlük bakım rutini ve makyajına dair vazgeçilmezlerini hayranlarıyla paylaştı.

    İlk rujunu 15 yaşında aldığını belirten Boluğur: “Kırmızı ruja olan tutkum o yıllarda başladı. Ruju sürdüğüm anda kendimi çok havalı ve güçlü hissettim. Genç kızların kendilerini ve güçlerini fark ederek kendilerini yeniden keşfetmeleri benim için çok önemliydi. Bu yüzden koleksiyonumun sloganını “Gücünü Yaşa” olarak belirledim. Koleksiyonda herkese uygun bir renk seçeneği var. Koleksiyondaki Signature Red, Costes Burgundy, Coachella Peach, Burningman Pale Lilac, Pink Diamonds ve Frappuccino Brown renkleri ile uyumlu dudak kalemleri ve pigment’ler ile birlikte makyaj severler için alternatif oluşturmayı hedefledik. Rujların gün içerisinde dağılmaması ve kalıcılığı benim en önem verdiğim şeydi. Bu konuda çok güzel geri dönüşler alıyorum ve bu da beni çok mutlu ediyor.” dedi.

    Gündüz Doğal, Gece Vamp Bir Görünüm

    Gündüz ve gece makyajının olmazsa olmazları ile ilgili olarak; “Gündüz makyajında hafif bir ten makyajı ve nude tonlarda bir rujun yeterli olduğunu düşünüyorum. Gece makyajında ise kırmızı bir ruj ve kirpiklerime bolca uyguladığım maskara ile dikkatleri üzerime çekebiliyorum.”şeklinde konuştu.

    Cilt bakım rutini ile ilgili yöneltilen soruyu ise; “Cilt bakımı çok önemli, makyajımı silmeden ve cildimi temizlemeden uyumamaya özen gösteriyorum. Haftada bir kez cilt bakımımı yaptırıyorum. Belirli aralıklarla vücuduma ve yüzüme peeling yapıyorum. Saçlarım da işim gereği çok fazla işlem gördüğünden saç bakımıma özellikle dikkat ediyorum.” diyerek yanıtladı.

    Merve Boluğur, sevilen koleksiyonuna çok yakında yeni ürünlerin de ekleneceğinin müjdesini verdi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.