DOLAR 32,4612
EURO 34,5177
ALTIN 2473,205
BIST 9568,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Mesa ayrıcalığına sahip olmak isteyenler 0.64’e düşen faiz oranlarından yararlanıyor

    Mesa ayrıcalığına sahip olmak isteyenler 0.64’e düşen faiz oranlarından yararlanıyor
    16.06.2020
    A+
    A-

    Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank’ın yanı sıra katılım bankalarından Ziraat Katılım ve Vakıf Katılım’ın birinci el/sıfır konut alımlarında konut kredisi için sağladığı imkan konutta tercihini MESA’dan yana kullanmak isteyenleri harekete geçirdi. Bankaların, müşteri başına verilebilecek kredi miktarı İstanbul ve Ankara’da krediye konu olacak konutlar için 750 bin TL ile sınırlı olurken MESA kampanya kapsamında her projesine ayrı imkanlar sağlıyor.

    MESA Çubuklu 28’in Bahçeli Villa Blokları Satışa Çıktı

    MESA, Çubuklu’daki bahçeli villa bloklarının teslime hazır olduğu MESA Çubuklu 28, bir tarafta eşsiz orman manzarası bir tarafta ise panoramik boğaz manzarasıyla eşsiz bir yaşam sunmaya devam ediyor. Sadece 80 bağımsız bölüm ve 1 ticari alanı ile butik bir yaşamın kurgulandığı MESA Çubuklu 28, zevk ve prestij sahibi detaylarıyla Çubuklu’nun en özel noktalarından birinde yer alıyor. Az katlı mimarisi ve estetik detaylarıyla bölgenin doğal dokusuna uyumlu şekilde tasarlanan MESA Çubuklu 28, geleneksel MESA kalitesi ve yüksek standartları ile buluşarak, ayrıcalıklı yaşam alanlarını sunuyor. 3+1’den 6+2’ye kadar farklı seçeneklerle bahçeli villa blokların da satışa çıktığı MESA Çubuklu 28’de; 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 flat ve dubleks daire seçenekleriyle toplam 80 bağımsız bölümde hayat başladı.

    Kampanya kapsamında MESA Çubuklu 28’de birinci el/sıfır konut alımlarında konut kredisi için 12 ay ödemesiz olmak üzere 180 aya varan vade ve aylık 0,64 faiz imkanı tanınıyor.

    Evin İçinde Doğayla Bütünleştiren Bir Proje MESA Orman: “En İyi Konut”

    İstanbul’un nefes alan noktalarından Beykoz Çubuklu’da yükselen MESA Orman, doğal göl ve ormanın yanı başındaki konumuyla doğanın tüm tonlarını kucaklıyor. Az katlı, güneşi ve doğayı doyasıya yaşayabileceğiniz yatay mimari tasarıma sahip bloklarda sadece 219 daire ile butik ve özgün bir yaşam sunan MESA Orman, yeşil ile kurduğu bağ sayesinde metropol yaşamından uzak saklı bir dünya vaat ediyor. Her detayı konfor ve doğa gözetilerek tasarlanan, yüksek tavanlı, ferah ve geniş odalı dairelerin camları yeşile ve kuş cıvıltılarına açılıyor. Odağına aileleri alarak tasarlanan MESA Orman’da büyüklükleri 125 ile 300 metrekare arasında değişen 2+1’den 6+1’e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor.

    Doğayla bütünleşebileceğiniz geniş balkon, bahçe ve teras seçeneklerinin sunulduğu MESA Orman’da cam yüzeyler sayesinde doğa manzarası iç mekanlara doluyor, gün ışığından en yüksek düzeyde faydalanılabiliyor. “Devam Eden-En İyi konut” ödülüne layık görülen MESA Orman, temas edilen her noktada doğadan bir parça sunuyor. Yaratıcı bir mimariyle doğanın yaşam alanlarına taşındığı, geniş cam tasarımlar sayesinde doğa manzarasının içeriye dolduğu MESA Orman’ın örnek dairesi doğayla iç içe yaşamın sinyallerini şimdiden veriyor.

    Kampanya kapsamında MESA Orman’da birinci el/sıfır konut alımlarında konut kredisi için 12 ay ödemesiz olmak üzere 180 aya varan vade ve aylık 0,64 faiz imkanı tanınıyor.

    Ferah ve Konforlu Detaylarla, Ayrıcalıklı Yatırım ve Prestijin Adresi Mesa Koz

    MESA KOZ’da yüksek yaşam standartlarına, tarihi yarımadaya kadar uzanan, deniz ve kentin yer aldığı panoramik eşsiz manzara da eşlik ediyor. Kusursuz ve konforlu bir iş ortamı sunmak için tasarlanan ve satışa çıkan MESA KOZ’un yüksek standartlı home ofisleri ise tarihi yarımada manzarasına hâkim, kişiye özel tasarım esnekliği sunan ve ferahlık hissi veren 67 metrekare ile 1373 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip. MESA KOZ, ünlü gurme restoran ve kafeleri, kat bahçeleri, Lounge katı, spor salonu, 7 gün 24 saat kesintisiz concierge, housekeeping, güvenlik, resepsiyon hizmeti ve kapalı otoparkı ile home ofis sakinlerine ayrıcalıklı iş yaşamının kapılarını aralıyor. Yarım kat ve tam kat home ofis seçeneklerinin de sunulduğu Mesa Koz’da, home ofisler Mayıs 2021’de teslim edilecek.

    Estetik tasarımı ve yüksek yaşam standartları ile bölgesinin referans projesi MESA KOZ, 307 bağımsız bölümden ve 28 kattan oluşuyor. MESA KOZ’da çok özel bir Lounge’ın hizmet vereceği 19’uncu katın yanı sıra perakende, yarım kat ve tam kat home ofis seçenekleri bulunuyor. İstanbul’un en önemli kesişim noktalarından Kozyatağı Kavşağı’nın hemen yanı başında yer alan MESA KOZ’dan 3 metro durağına yürüme mesafesinde ulaşılabilecek. Avrasya Tüneli, E-5, TEM’e direkt bağlantısı ile boğaz köprülerinin her üçüne birden kolay ve doğrudan bağlanma imkânı sağlayan MESA KOZ, Bağdat Caddesi ve Caddebostan sahiline 5 dakika mesafede yer alıyor.

    Kampanya kapsamında home ofis alımlarında 180 aya varan vade ve aylık 0,64 faiz imkanı tanınan Mesa Koz’da %5 peşinat ile ödemeler teslimde başlayacak.

    Sosyal yaşamın yeni buluşma noktası: MESA CADDE

    Gayrimenkul sektörünün güçlü temsilcileri MESA, ASLAN YAPI ve CABA ortaklığındaki MESA CADDE yaşamı, alışverişi, denizi ve doğayı aynı caddede buluşturan konsepti ile fark yaratıyor. Proje, mağazalar, cafeler ve restoranlarla donatılmış Alışveriş Caddesi’nde sakinlerinin tüm ihtiyaçlarına cevap veriyor. Keyifli sohbetlerin durağı açık hava şöminesi, mis gibi nane, kekik kokuları arasında yürüyüş yapıp doğanın güzelliklerini keşfedebilecekleri organik bahçeler, yoga ve pilates için ayrılmış geniş çim alanlar ve özellikle yaz aylarının vazgeçilmezi açık hava sineması, aktivite ve etkinlik alanları MESA sakinlerinin hayat kalitelerini artırırken, Maltepeliler için de gastronomiden eğlenceye, alışverişten sanata tüm ihtiyaçlara yanıt veren yeni bir buluşma noktası olacak. Projede açık hava alışveriş caddesinin üzerine konumlanmış; panoramik adalar manzarası ve üstün özellikleri ile çağdaş bir yaşamın kurgulandığı 6 ile 16 kat arası yükseklikteki 4 konut bloğu yer alıyor. MESA CADDE, 1+1’den 4+1’e kadar uzanan tip ve 76 metrekare ile 229 metrekare arasında değişen faklı büyüklükte zengin daire çeşitliliği ile her ihtiyaca karşılık veriyor.

    Kampanya kapsamında MESA Cadde’de birinci el/sıfır konut alımlarında konut kredisi için 12 ay ödemesiz olmak üzere 180 aya varan vade ve aylık 0,64 faiz imkanı tanınıyor.

    Yeşilyaka Projeleri Villa Yaşamını Tercih Edenleri Bekliyor

    Hem doğanın hem de yaşamın tam ortasında bulunan Yeşilyaka Koru projesi 173 villanın konumlandığı özel korusu, 180 bin metrekarelik peyzaj alanı, gölet manzarası ile ayrıcalıklı bir yaşam imkânı sunmaya devam ediyor. Yaklaşık 50 yıldır sadece yeni yaşam alanları değil, en değerli hatıraları biriktirmek için yeni yuvalar yaratmaya devam eden MESA ve NUROL’un Yeşilyaka Koru projesine Covid süreciyle evde geçirilen zamanın artması ve bahçeli konutlarda yaşama olan yönelimden dolayı ilgi yoğunlaştı. İkişer katlı Sedir, Söğüt, Ardıç ve tek katlı Ladin, Akasya villarından oluşan Yeşilyaka Koru hemen teslim fırsatıyla villa yaşamını tercih edenleri bekliyor.

    Kampanya kapsamında Yeşilyaka Koru’da birinci el/sıfır konut alımlarında konut kredisi için 180 aya varan vade ve aylık 0,64 faiz imkanı tanınıyor.

    YEŞİLYAKA SU ise yapımı tamamlanan komşusu YEŞİLYAKA KORU’nun başlayan yaşamla tescillediği tüm ayrıcalıklarını fazlası ile sunuyor. Sosyal Tesisi’nde açık, kapalı yüzme havuzları, fitness salonu, sauna, buhar odası, Türk hamamı ve daha birçok ayrıcalıklar yer alıyor. YEŞİLYAKA SU’da sosyal yaşam, açık hava sineması, koru ve yürüyüş alanları ile toplam 22.000 metrekarelik bir büyüklüğe ulaşan göletler, süs ve yansıma havuzları ile açık havaya taşınıyor. Çocuk oyun alanları, cafe ve restoranlar, tenis kortu ve basketbol sahalarının yanı sıra dinlenme, buluşma ve seyir noktaları ile YEŞİLYAKA SU’da hayat,doğayla bütünleşiyor. 625.000 m² bir alana yayılmış, 1.fazı olan 236 adet villadan oluşan Yeşilyaka Su’da doğayı hayatın içine taşıyoruz.

    Kampanya kapsamında Yeşilyaka Su’da birinci el/sıfır konut alımlarında konut kredisi için 180 aya varan vade ve aylık 0,64 faiz imkanı tanınıyor.

    Başkentte Bir MESA Ayrıcalığı: Park Mozaik

    İnsanı ve yaşam kalitesini önceliklerinde ilk sıraya yerleştiren Park MOZAİK, başkentin yatırım değeri sürekli artan bölgesi Yaşamkent’te yükseliyor. Her beklentiye ve zevke uygun mimari, sosyal yaşam ve peyzaj çeşitliliğini bir mozaik gibi bir araya getiren Park MOZAİK toplam 75 bin metrekarelik geniş bir arazi üzerinde yer alıyor. Türkiye’de inşaat sektörünün öncü ve güvenilir iki büyük firması TEPE ile MESA ortaklığının güçlü yapısı ve iki inşaat devinin deneyimi, Park MOZAİK’i tercih edenlere yüksek yaşam standartları kazandırırken sağlam ve güvenilir bir yatırım yapma şansı da sunuyor. Park MOZAİK, hemen teslim 2+1’den, 6+1’e kadar uzanan geniş bir yelpazede sunduğu yaşam olanaklarıyla başkentlilerin büyük ilgisini görüyor. Proje, özgün peyzajı, masmavi göleti, özel temalı 9 meydanı, avluları, mozaikli yolları, spor alanları, hobi odaları ve farklı zevklere hitap eden tüm çeşitliliği ile yaşamı, mutluluğun renklerine boyuyor. Üstün nitelikleri ile yaşam standartlarını yeni zirvesine taşıyan Park MOZAİK’in en dikkat çeken özelliklerinden birisi de gelişmiş ülkelerdeki büyük projelerin sahip olduğu Leed Gold sertifikasına sahip olması.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.