DOLAR 32,5395
EURO 34,8919
ALTIN 2500,562
BIST 9769,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Mesaj gönderin KasapDöner döneri göndersin

    Mesaj gönderin KasapDöner döneri göndersin

    Global Restoran Yatırımları A.Ş. Genel Müdürü Bahar Özürün, 5. Müşteri Hizmetleri ve Deneyimi Zirvesi’nde KasapDöner’in Facebook Messenger üzerinden başlattığı sipariş sistemini anlattı.

    Hilton Bosphorus’ta düzenlenen 5. Müşteri Hizmetleri ve Deneyimi Zirvesi’nde konuşan Global Restoran Yatırımları Genel Müdürü Bahar Özürün, katılımcılara KasapDöner markaları ile Facebook messenger üzerinden başlattıkları sipariş sistemini anlattı.
    Döner’e teknoloji getirdik diyen Özürün, ‘Artık dönerinizi yazışarak, en yakın şubeye direkt ulaşarak, ayağınıza kadar getirtebilirsiniz’ dedi.

    2010 yılında ipad’in ilk kez dünyada tanıtıldığını, 2011 yılında ise KasapDöner markasının ilk şubesi Üsküdar’ın masalarında iPad’lerin bulunduğunun altını çizen Özürün, ‘’KasapDöner olarak teknolojiyi seviyoruz. Yaptığımız inovatif uygulamalarla da çağa hızlı ayak uyduran bir döner markasıyız. Uygulamasına başladığımız Facebook messenger’dan sipariş verme sistemi ile de bir ilke imza atmanın gururunu yaşıyoruz’’ diye konuştu.
    Özürün, mobil kullanımının giderek yaygınlaştığını ve insanların artık her şeyi telefonları ile çözmeye başladığını belirterek, ‘’Anlık mesajlaşma uygulamaları da mobil kullanımında çok büyük bir yer tutuyor. Hem bu trendleri yakından takip ettiğimiz için, hem de misafirlerimize her kanaldan ulaşılabilir olup memnuniyetlerini artırmak için bu projeyi başlattık. Chatbot kullanımı ise yeni nesil müşteri ilişkilerinin temelini oluşturuyor ve giderek yaygınlaşıyor. 2020 yılında dünyada markaların %80’ininin chatbot kullanacağı öngörülüyor’ dedi.

    Özürün katılımcılara sistemin nasıl işlediğini de anlattı:
    ‘’Facebook’a bilgisayardan ya da mobilden girip KasapDöner sayfasını açan kullanıcı, buradaki “Mesaj Gönder” butonuna tıklayarak Facebook Messenger’de KasapDöner’in sohbet botuyla yazışmaya başlıyor. Seçimini KasapDöner’e yazan kullanıcının siparişi, adres bilgisine göre, herhangi bir yönlendirmeye veya özel uygulamaya ihtiyaç duymaksızın, en yakın KasapDöner şubesine ulaşıyor. Sistem, doğrudan Facebook Messenger’e girilerek de kullanılabiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.