DOLAR 32,5249
EURO 34,9064
ALTIN 2425,867
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Metro Türkiye yeni imaj kampanyasıyla “Bizim İşimiz Sizin Başarınız” diyor

    Metro Türkiye yeni imaj kampanyasıyla “Bizim İşimiz Sizin Başarınız” diyor
    27.10.2018
    A+
    A-

    Metro, “Metro için çalışmıyoruz” temasıyla başlattığı imaj kampanyasında müşterilerinin başarısı için çalıştığının altını çiziyor. Logosunu da yenileyen Metro Türkiye’nin kampanyasının başrolünde ise ünlü şef ve işletme sahipleri var.

    Gastronomi profesyonellerinin bir numaralı iş ortağı olma hedefiyle çalışmalarını sürdüren Metro, marka kimliğini yenileyerek global bir imaj kampanyası başlattı. Toplam 22 ülkede hayata geçirilen kampanya ile Metro, görsel dünya dönüşümünün çok ötesinde, bir marka dönüşümüne adım atarak toptancı market kimliğini bir kenara bırakıyor, profesyonellerin tutku ve başarısını markasının kalbine taşıyor. “Metro için çalışmıyoruz” temalı kampanya filmi ve afişlerle başlayan dönüşüm kapsamında profesyoneller kampanyanın yüzü oldu.

    İmaj kampanyasında Metro Türkiye, her şeyi sıfırdan inşa edebileceğine inanan ve hayallerini kendi işine dönüştüren profesyoneller için çalıştığını vurguluyor. Bu kampanyayla müşterisinin başarısını kendi işi olarak gördüğüne ve bunun için var gücüyle çalıştığına dikkat çeken Metro, profesyonellerin tutkularını harekete geçirerek gastronomi dünyasına ilham vermeyi hedefliyor.

    Başlattığı marka dönüşüm sürecinde profesyonellerin güçlü iş ortağı olma hedefini yansıtan Metro, modern bir görsel dünyaya adım atarak sade logosunun yanı sıra “Bizim İşimiz Sizin Başarınız” mottosunun olduğu yeni logoyu da hayata geçirdi. Kampanya kapsamında her ülkeden gerçek işletme sahipleri ve şefler ile yapılan çekimlerde Türkiye’nin kampanya yüzleri Zula’nın kurucu şefleri Cihan Kıpçak ve Üryan Doğmuş, Midpoint’in AR-GE Şefi Rıza Belenkaya, Zumamma Cafe&Bakery’nin sahibi Zümrüt Erkan ve Halil Usta’nın sahibi İbrahim Halil Kör oldu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.