DOLAR 32,4478
EURO 34,7479
ALTIN 2478,364
BIST 9530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Meydan Ardıçlı 60 aya varan vade imkanı ile satışta

    Meydan Ardıçlı 60 aya varan vade imkanı ile satışta

    Özyurtlar Bahaş Ortak Girişimi, Esenyurt’ta inşa ettiği Meydan Ardıçlı projesini satışa sundu. Bin 683 konut ve 121 ticari üniteden oluşan Meydan Ardıçlı, şirket bünyesinde 60 aya varan vade imkanıyla lansmana çıktı.

    Bugüne kadar 60 bin kişiyi ev sahibi yapan Özyurtlar Holding ve sekiz ayrı sektörde faaliyet gösteren Bahaş Holding, merakla beklenen Meydan Ardıçlı projesini görücüye çıkardı. Özyurtlar ve Bahaş iş birliğiyle hayata geçirilen Meydan Ardıçlı, Esenyurt’un en önemli akslarından Doğan Araslı Bulvarı üzerinde inşa ediliyor. Konut blokları, rezidans ve alışveriş merkezinden oluşan Meydan Ardıçlı, bin 683 konut ve 121 ticari üniteyi bünyesinde barındırıyor.

    2019 yılının son çeyreğinde teslim edilmesi planlanan Meydan Ardıçlı, 1+0, 1+1, 2+1, 3,5+1 ve 4,5+1 olmak üzere beş ayrı daire seçeneği sunuyor. Meydan Ardıçlı projesinde alışılagelmiş olan 3+1 ve 4+1 daireler yer almazken, fazladan altı metrekarelik odalarla konutlar çok daha kullanışlı hale geliyor. Projenin metrekare birim fiyatı 3 bin ila 4 bin TL arasında değişirken, konutların metrekare büyüklükleri ise 41 ila 228 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Konutlarla eş zamanlı olarak satışa sunulan ticari alanların büyüklükleri ise 35 ila bin 122 metrekare arasında planlandı.

    Yatırım değeri 545 milyon TL

    67 bin metrekare alan üzerinde 230 bin metrekare kapalı alanda inşa edilecek olan Meydan Ardıçlı, toplam 27 bloktan oluşuyor. Yatırım değeri 545 milyon TL olan proje, iki ila yedi kat arasında değişen yatay mimariye uygun bloklar şeklinde inşa ediliyor. İstanbul’un gelişen bölgesi Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı üzerine konumlandırılan Meydan Ardıçlı, ulaşım rahatlığı açısından dikkat çekiyor. Hem oturumcu hem de yatırımcı için cazip imkanlar sunan projede F bloklar prestij kitlesine, A ve D bloklar genç kitleye, B ve C bloklar ailelere hitap ediyor.

    60 aya kadar vade fırsatı

    Meydan Ardıçlı projesinde lansmana özel, sınırlı sayıda daire için fazladan indirim fırsatı sunuluyor. 60 aya kadar şirket bünyesinde vade imkanı sunulan projede, peşin alımlarda ise ekstra yüzde 10 indirim fırsatı var. 15 Ekim’e kadar sürecek olan kampanyada ayrıca kişiye özel ödeme planı da seçenekler arasında yer alıyor.

    Meydan Ardıçlı projesini, Bahaş Holding iş birliğiyle gerçekleştireceklerini belirten Özyurtlar Bahaş Ortak Girişimi Eş Başkanı Tamer Özyurt, projenin hem modern mimariyi hem de geçmişin estetiğini içinde barındırdığını söyledi. Bölgenin ulaşım akslarıyla dikkat çektiğini vurgulayan Özyurt, projenin içinde yer alan metronun Ardıçlı İstasyonu’yla ulaşım sorununu kökten çözdüğünü ifade etti. Özyurt, bölgenin iş ve sosyal yaşamı bir arada sürdürmeye olanak sağladığını kaydetti.

    Bahaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Abdüssamet Bahadır ise lokasyona vurgu yaparak, temeli atılarak yapımına başlanan Meydan Ardıçlı projesinin Ardıçlı Evleri’ne komşu konumda yer aldığını bildirdi. Meydan Ardıçlı projesi içinden metronun geçtiğini anlatan Bahadır, “Sosyal yaşamın hareketli olduğu bu bölgede Meydan Ardıçlı projesi ev sahipleri hayatın dinamik temposunu yaşarken, aynı zamanda evlerinden uzaklaşmadan günlük ihtiyaçlarını karşılayabilecekler. Meydan Ardıçlı’nın kalbi olarak görülen meydanlar, kamuya açık yapısıyla sosyal hayatı daha da zenginleştirecek” dedi.

    Merkezi noktalara çok yakın

    Esenyurt’un Doğan Araslı Bulvarı üzerinde Bahçeşehir girişi ve TEM bağlantı yolu üzerinde hayata geçirilen Meydan Ardıçlı, yeni hizmete geçen İstinye Üniversitesi Liv Hastanesi’ne 200 metre uzaklıkta yer alıyor. TEM Otoyolu’na 850 metre, Esenyurt İlköğretim Okulu’na 320 metre mesafede yer alan proje, toplu taşımanın sağladığı kolay ulaşım avantajıyla da dikkat çekiyor. Alışveriş noktalarına çok yakın mesafede yer alan Meydan Ardıçlı, Akbatı AVM’ye 800 metre, Torium AVM’ye, Marmarapark AVM’ye, 5M Migros’a, Carrefour’a, Bauhaus ve Koçtaş Yapımarket’e ise 5 dakika mesafede bulunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.