DOLAR 32,3799
EURO 35,0585
ALTIN 2326,591
BIST 9104,82
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Meyvenin en serin hali

    Meyvenin en serin hali
    24.07.2018
    A+
    A-

    Kavurucu yaz sıcaklarında serinlemenin en lezzetli yolu dondurmadan geçiyor. Özsüt, dalından toplanan meyvelerin günlük ve en taze çiftlik sütüyle buluştuğu 21 çeşit dondurması ile miniklere meyve aşkını aşılıyor. Kavundan muza, frambuazdan şeftalili sorbeye, herkes aradığı tadı rahatlıkla buluyor. Meyvenin en tatlı ve en serin hali, 7’den 70’e herkesin vazgeçemediği tatlar arasında yer alıyor.

    Havaların gitgide ısındığı yaz aylarında 7’den 70’e herkesin ortak zevki dondurma, Özsüt yorumuyla damakları şenlendiriyor. Dalından toplanan meyvelerin, günlük ve en taze çiftlik sütüyle buluştuğu 21 çeşit Özsüt dondurması arasından mutlaka her zevke hitap eden bir seçenek bulunuyor. Klasikten vazgeçemeyenler kaymak, çikolata ve karamelden vazgeçmezken; farklı tatlar denemek isteyenler, cookie, şeftalili sorbe gibi yepyeni çeşitler arasından seçim yapıyor.

    Tadını dalından toplanmış meyvelerden alıyor

    Dondurmaların lezzeti, Anadolu’nun dört bir yanında dalından toplanmış meyvelerden geliyor. Tire’nin karadutu, Emiralem’in çilekleri, Uludağ’ın tertemiz havasında yetişen frambuazlar, Akdeniz’in sıcacık güneşiyle büyüyen limonlar Özsüt’ün geleneksel dondurmalarına tatlarını veriyor. Türk damak tadına uygun, geleneksel sert yapıdaki dondurma, tadını ve formunu uzun süre koruyarak, lezzetin katlanmasını sağlıyor.

    Kalsiyum, fosfor ve vitamin kaynağı

    Mutluluk tadında ürünlerin yaratıcısı Özsüt’ün 21 çeşit rengarenk dondurmaların tümü doğal, taze ve günlük çiftlik sütü ile üretiliyor. Yöresinden gelen, dalından toplanmış meyvelerle, en kaliteli çikolata ve yemişlerle tatlanan dondurmaların, sağlık açısından da önemli katkıları bulunuyor. Kalsiyum, fosfor ve vitaminler bakımından zengin olan dondurma, özellikle çocuklar için çok yararlı besinler içeriyor.

    Her zevke göre bir Özsüt dondurması bulunuyor

    Özsüt menüsündeki meyveli ve yemişli dondurma çeşitleri; üzüm &ceviz, karadut, çilek, limetta, limon, vişne, antep fıstığı, şeftalili sorbe, bal badem, kavun, muz, frambuaz olarak sıralanırken,klasikten vazgeçmeyenler ve değişik tatlar arayanların tercihi ise kaymak, süper vanilya, karamel, çikolata, nane, cookie dondurma, sakız ve krokan oluyor.

    Özsüt dondurmaları sadece yazın değil, tüm yıl boyunca büyük ilgi görüyor. Her daim tazeliğinden ve doğallığından hiçbir şey kaybetmeyen Özsüt dondurması, en kaliteli malzemeler kullanılarak, hiçbir katkı maddesi eklenmeden yapılıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.