DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Mezunlar Balosu ve Kuru Fasulye Günü’nde Sunset İncek rüzgarı

    Mezunlar Balosu ve Kuru Fasulye Günü’nde Sunset İncek rüzgarı
    19.06.2018
    A+
    A-

    Ülkealan Yapı Endüstrisi A.Ş, Geleneksel olarak her yıl düzenlenen TED Ankara Koleji Mezunları Balosu ve Kuru Fasulye gününün sponsoru oldu. Sunset İncek projesinin tanıtıldığı etkinliğe, TED’liler yoğun ilgi gösterdi.

    TED Ankara Koleji Mezunları ile bir arada olmaktan dolayı duydukları memnuniyeti anlatan Tolga Ülkealan “Kendimde TED Ankara Mezunu olduğum için bu tarz organizasyonların bendeki yeri her zaman farklı oluyor. Hem Mezunlar Balosu hem de Kuru Fasulye Günü yıllardır düzenlediğimiz başarılı organizasyonlarımızdan. Mezuniyetimin 25. Yılı olmasına rağmen hala ilk günkü heyecanla ve coşkuyla geleneksel günlerimizin mutluluğunu yaşıyoruz. Ülkealan Yapı Endüstrisi A.Ş olarak; Ankara’nın kıymetli bölgesi İncek’de hayata geçirmiş olduğumuz projemiz Sunset İncek ile bu organizasyonlarda yer almaktan ötürü duyduğumuz memnuniyeti belirtmek isterim. Sunset İncek projesi, 2+1, 3+1+1, 5+1+1 ve 6+1+1 daire seçenekleri ile fark yaratıyor. +1 konsepti ile hayata geçirdiğimiz projemizi 2020’de teslim edeceğiz. Mogan Gölü Manzarası ile kucaklaşmanın güzelliğini yaşatacağımız projemizde doğa ile iç içe bir yaşamın kapılarını da aralamış olacaksınız. Çocuklara ait oyun alanları, yapay gölet, yürüyüş yolları ile ıhlamur ve kiraz ağaçlarının gölgesinde huzurlu bir yaşam ile buluşacaksınız” dedi. Kolejlilerin göstermiş olduğu ilgiden dolayı çok memnun olduklarını da anlatan Ülkealan sözlerine şunları ekledi: “Geçirdiğimiz iki gün boyunca Kolejli arkadaşlarımızın yoğun ilgisi ile karşılaştık. Onlara özel uygulamış olduğumuz ödeme seçenekleri ve kolaylıklarla da günü renkli kıldık.”

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.