DOLAR 32,496
EURO 34,9413
ALTIN 2427,762
BIST 9792,92
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    MiaVita özel fiyat ve kampanyalarla satışa sunuldu

    MiaVita özel fiyat ve kampanyalarla satışa sunuldu
    26.04.2017
    A+
    A-

    Ankara Beytepe’de yükselen MiaVita Beytepe Projesi, gerçekleştirdiği lansman ile yaşam standartlarını zirveye taşımak isteyenler ile buluştu.

    Bilkent, İncek, Çayyolu, Ümitköy ve üniversitelere yakınlığı ile dikkat çeken MiaVita Projesi, düzenlenen şık bir lansman ile Başkent’in iş ve cemiyet dünyasının sevilen isimleri ile buluştu. Lansmana özel fiyatlar ve kampanyalarla misafirlerin ağırlandığı projeye, katılımcıların şıklıkları damga vurdu. Konut sahibi olmak isteyenlerin yoğun ilgi gösterdiği projede, resim sergisi ve parküsyon şov ile misafirler unutulmaz bir gün yaşadı.

    MiaVita Beytepe

    1+1, 1+1 loft, 2+1 ve 3+1 seçenekleri bulunan MiaVita Beytepe Projesi, Ankara’nın en gözde yerleşim merkezleri arasında yer alan Beytepe’de yükseliyor. Akaryakıt sektöründe 30 yılı aşkın tecrübesi bulunan Anadolu Akaryakıt ve Ticaret Ltd. Şti. güvencesi ile yükselen MiaVita Beytepe Projesi, toplam 5 bin metre kare parsel alanda konumlandırılmakta. Toplam 114 adet daire bulunan MiaVita Beytepe’de, cep sineması, sauna, yüzme havuzu ve otopark hizmetleri de konut sahibi olanlara ayrıcalık olarak sunuluyor. Hacettepe Üniversitesi’ne 5.8, Bilkent Üniversitesi’ne 5.9, Orta Doğu Teknik Üniversitesi’ne 14, Başkent Üniversitesi’ne 11 km uzaklıkta olan proje Haziran 2018’de teslim edilecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.