DOLAR 32,5622
EURO 34,9852
ALTIN 2450,373
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Michelin yıldızlı İspanyol Şef Jaume Puigdengolas The House Hotel Karaköy’de

    15.07.2019
    A+
    A-

    İstanbul’un nostalji kokan gözde semti Karaköy’ün merkezinde yer alan The House Hotel Karaköy, teras katındaki Kasa Lokanta & Bar’da, Michelin yıldızlı İspanyol Şef Jaume Puigdengolas’ın özel menüsüyle misafirlerine eşsiz bir deneyim sunuyor.

    Yenilikçi fikirleriyle turizm, otelcilik ve emlak sektörüne yeni bir vizyon getiren Kerten Hospitality’nin prestijli butik otel markası The House Hotel Karaköy’ün teras katında yer alan Kasa Lokanta & Bar, İstanbul’un keyfini çıkarmak isteyenler için mükemmel bir tercih. Michelin yıldızlı İspanyol Şef Jaume Puigdengolas’ın ziyaretçilere uluslararası bir gastronomi deneyimi yaşattığı Kasa Lokanta & Bar, keyifli atmosferi ve tarihi yarımadaya kucak açan muhteşem manzarası ile dikkat çekiyor.

    Çok sayıda Michelin yıldızlı restoranda ve ödüllü şeflerin yanında çalışmış Kerten Hospitality Kurumsal Şefi Jaume, geleneksel ve çağdaş tatların uyumlu birlikteliğiyle hazırladığı eşsiz menüsü ile Kasa Lokanta & Bar, misafirlerine adeta bir şölen sunuyor.

    Cesur fikirleri ve mütevazı tavrı ile gastronomi sektörüne yeni bir soluk getiren Şef Jaume, en büyük ilhamından bahsederken şunları söylüyor: “Günümüzdeki lezzet füzyonu, seyahat deneyimleri ve yemek pişirme stillerinin çeşitliliği ile farklı bir boyuta taşındı. Bu beni çok heyecanlandırıyor. Her tabakta yemek pişirme tutkumu sergilemeyi seviyorum. Aslında ben sadece bir şefim fakat yarattığım ve tattığım yemekleri, geniş ailem ve arkadaşlarımın dışında daha büyük bir kitleyle paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyorum.” Şef Jaume, mevsimine göre en doğal ürünleri geleneksel lezzetlerle harmanlayarak her malzemeden maksimum lezzeti ortaya çıkarıyor. Eğlenceli ve yenilikçi yaklaşımıyla kendi stilini oluştururken duyusal mükemmeliyeti yaratmayı da kendine misyon ediniyor.

    İş toplantıları veya arkadaş buluşmaları için mükemmel bir tercih olan Kasa Lokanta & Bar’ın sürprizleri bitmiyor.20 Temmuz’dan itibaren başlayacak Caz ve Küba Müzik geceleri, Michelin yıldızlı lezzet yolculuğunun yanı sıra eğlenceli bir atmosfer de vaat ediyor.

    Michelin yıldızlı Şef Jaume, The House Hotel Karaköy’de

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.