DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    MİGROS’un tercihi Farilya Asia

    MİGROS’un tercihi Farilya Asia
    20.06.2018
    A+
    A-

    Pendik‘te rezidans konforu yaşatan konut projesi olarak bölgede fark yaratan Farilya Asia‘da MİGROS yaz sonunda hizmete giriyor. Projenin ticari alanında 1.000 metrekare büyüklüğünde mağaza kiralayan MİGROS, MM mağaza boyutuyla Farilya Asia sakinlerinin tüm günlük ihtiyaçlarını evden uzaklaşmadan karşılamalarına imkan sağlayacak.

    Pendik‘in en çok değerlenen lokasyonu Kaynarca bölgesinde Ufuk İstanbul Mesken tarafından inşa edilen Farilya Asia, ayrıcalıklı imkanlarıyla bölgede tercih edilen konut projelerinin başında geliyor. Projede daire sahiplerinin günlük ihtiyaçlarına yönelik alışveriş yapabilecekleri 32 mağaza arasında yer alan MİGROS MM, Farilya Asia‘nın avlu meydanında 1.000 metrekarelik mağazasında hizmet verecek.

    Farilya Asia Satış ve Pazarlama Direktörü Arman Özver, bölgede yaşam kalitesini artıran, her bakımdan özel bir projeyi hayata geçirdiklerini ve Farilya Asia‘yı gerçek anlamda çağdaş bir kentsel yaşam projesi olarak tasarladıklarını ifade etti. Özver, özellikle küresel süpermarketlerin bu tarz projelerde yer almayı tercih ettiğini belirtti.

    Bir semt projesi

    Farilya Asia konut sahiplerinin her türlü ihtiyacına yönelik kurgulanan bir semt projesi olarak hayatı kolaylaştırıyor. Projenin 4.500 metrekarelik avlu meydanında MİGROS MM‘nin yanı sıra kafe ve restoranlar, yapı malzemeleri, yiyecek markaları, ev tekstili, mutfak eşyası, parfümeri, kişisel bakım, optik, eczane, kuru temizleme, banka şubesi gibi mağazalar da yer alacak.

    Yenilikçi bir konsept sunan Farilya Asia‘nın avlu meydanı özel tasarımlı bir peyzaja sahip. Meydanda yaz ve kış faaliyet gösterecek kafe ve restoranlar, 18.000 metrekarelik kapalı otopark ve oto şarj istasyonu projenin özelliklerinden bazıları. Proje 2018 Ağustos ayında tamamlanarak sahiplerine teslim edilecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.