DOLAR 32,5788
EURO 35,0116
ALTIN 2460,309
BIST 9900,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Mikro Yazılım’dan iş ortaklarına internet jesti

    Mikro Yazılım’dan iş ortaklarına internet jesti
    11.04.2017
    A+
    A-

    Mikro Yazılım İş Ortakları ve Müşterilerine Millenicom’dan 29.99 TL’ye Sınırsız Fiber İnternet! Üstelik ilk 1 Ay Bedava!

    Alternatif Telekom sektörünün öncülüğünü yapan Millenicom, AKN’siz ve KOTA’sız Dost İnternet Paketi’ni Mikro Yazılım müşterilerine 1 ay bedava avantajıyla sunuyor. Türkiye’nin önde gelen kurumsal yazılım firmalarından Mikro Yazılım’la gerçekleştirilen işbirliği kapsamında Mikro Yazılım’ın tüm iş ortakları ve müşterileri, Millenicom Dost Paketi ile ilk ay bedava sunulan internet hizmetinden ayda sadece 29,99 TL’ye yararlanabiliyor.

    Telekomünikasyon sektöründe yenilikçi yapısıyla öne çıkan Millenicom, Mikro Yazılım ile yeni bir işbirliğine imza atıyor. Bu işbirliğine özel sunulan kampanya kapsamında; Türkiye genelindeki tüm Mikro Yazılım iş ortakları ve müşterileri, Millenicom’un Dost İnternet Paketi’nden 1 ay boyunca ücretsiz olarak faydalanabilecek. Üstelik Dost İnternet Paketi kapsamında 1 aylık bedava internetin süresinin sonunda sadece 29,99 TL’ye internet hizmeti almaya devam edebilecek. Alt yapının desteklenmesi durumunda Adil Kullanım Kotası (AKN) olmaksızın 8 Mbps’den 100 Mbps’ye kadar fiber hız seçenekleri de kampanya kapsamında Mikro Yazılım kullanıcılarını bekliyor. Dost paketleri kapsamında sabah 7 akşam 7 saatleri arasında kota ve AKN uygulaması olmaksızın hizmet verilecektir. Üstelik Mikro Yazılım kullanıcıları, Millenicom’un 250 TL olan VDSL modemini, ayda 7 TL x 24 ay taksitle veya peşin fiyatına sadece 150 TL’ye alma imkânına da sahip olacak.

    Mikro Yazılım iş ortakları ve müşterileri için internet hizmeti ile birlikte ses hizmetinden de faydalanmak isteyen müşteriler VDSL modeme de kampanya kapsamında ücretsiz olarak sahip olabiliyor.

    Millenicom, gerçekleştirdiği işbirlikleri ile hizmet alanını genişletiyor
    Millenicom ile gerçekleştirdikleri işbirliği hakkında konuşan Millenicom Genel Müdürü Meltem Şahin; “Esnaf ve KOBİ Dostu internet paketlerimiz sektörde büyük ilgi uyandırdı. Gerçekleştirdiğimiz kampanyalar ve sunduğumuz avantajlarla sektöre dinamizm ve yenilik katan işbirliklerimize bir yenisi Mikro Yazılım Avantajlar Dünyası ile birlikte geliyor. Yeni iş ortaklarımızla hizmet alanımızı genişletiyor ve bu alandaki liderliğimizi sürdürüyoruz. En iyi müşteri deneyimini ve memnuniyetini her zaman öncelikli değer olarak benimseyen Millenicom olarak, Mikro Yazılım’ın iş ortakları ve müşterilerine de çok yönlü ve konforlu hizmetler sunmaya devam edeceğiz.“ diye konuştu.

    Kullanıcılarına yönelik olarak Mikro Yazılım Avantajlar Dünyası adını verdikleri yeni bir konsept oluşturduklarını belirten Mikro Yazılım Genel Müdür Yardımcısı Alpaslan TOMUŞ; “Söz konusu avantajlar dünyası, yazılım olarak sunduğumuz çözüm ve hizmetlere katma değer sağlayarak, büyümek isteyen şirketlerin önünü açan her türlü avantaj ve fırsatı müşterilerimize sunuyor. Bu şekilde kendi ürün ve hizmetlerimizi de müşteri ihtiyaçlarına göre geliştirirken, büyümek isteyen şirketlerin de önünü açıp ekonominin gelişmesine katkıda bulunmayı hedefliyoruz. Millenicom ile yaptığımız işbirliği Mikro Yazılım’ın 100 binin üzerindeki kurumsal kullanıcısına iş yapmak için temel ihtiyaçları olan internet paketlerinde çok avantajlı bir tarife sağlıyor. ” diye konuştu.
    Telekomünikasyon sektöründe yenilikçi yapısıyla öne çıkan Millenicom, esnaf ve KOBİ’lere özel işyeri dostu paketlerini hayata geçiriyor. Superonline ve Türk Telekom altyapısı kullanan Millenicom, Dost İnternet kampanyası ile esnaf ve KOBİ’leri sınırsız, limitsiz ve yüksek hızda internet sahibi yapıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.