DOLAR 32,379
EURO 35,0358
ALTIN 2326,799
BIST 9142,4
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Milyonlarca üründe “net yüzde 50” Çılgın Kelebek indirimi

    Milyonlarca üründe “net yüzde 50” Çılgın Kelebek indirimi
    22.04.2019
    A+
    A-

    Boyner’in her sezon merakla beklenen ve milyonlarca kişinin faydalandığı “Çılgın Kelebek” indirimi, 20-23 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek. Milyonlarca üründe net yüzde 50 indirimin uygulandığı “İlkbaharın Çılgın Kelebek’i” boyunca, saat 24:00’e kadar açık olacak 38 şehirdeki 115 Boyner mağazasına 2 milyondan fazla ziyaretçinin gelmesi bekleniyor. Yeni sezon alışverişini 4 gün boyunca adeta bir şenliğe dönüştürecek olan İlkbaharın Çılgın Kelebek’i, Boyner mağazalarıyla birlikte internet mağazası boyner. com. tr’de de uygulanacak.

    Sezon ortasında ayrıcalıklı alışveriş keyfi

    Boyner müşterileri Çılgın Kelebek kampanyası ile dünyaca ünlü birçok marka ile Türkiye’nin sevilen markalarını ve Boyner özel markalarının ürünlerini, sezon ortasında avantajlı fiyatlarla satın alabilecek. Boyner’de milyonlarca üründe net yüzde 50 indirim uygulanırken, sevilen markalar da İlkbahar’ın Çılgın Kelebek’ine özel indirimli fiyatlarla tüketicilerin karşısına çıkacak.

    4 milyondan fazla üründe büyük indirim

    Kadın, erkek, çocuk giyimden, ayakkabı ve çantaya, spor giyim ve spor ayakkabıdan kozmetiğe, aksesuar ve ev tekstiline kadar 4 milyondan fazla üründe net yüzde 50 indirim sağlayan İlkbahar’ın Çılgın Kelebek’i, perakende gündemine hareketlilik getirecek.

    Uygun koşullarda yaz alışverişi avantajı

    Tüketiciler Çılgın Kelebek’teki “çılgın indirimler” sayesinde ilkbahar-yaz sezonu için tüm ihtiyaçlarını uygun fiyatlarla almanın keyfini yaşayacak. Ayrıca Çılgın Kelebek, yaz tatili öncesi alışverişini de en uygun koşullarda yapmaya yardımcı olacak. Yaz alışverişinin vazgeçilmez parçalarını oluşturan şortlar, elbiseler, etekler, tişörtler, terlik ve sandeletler Boyner mağazalarıyla birlikte boyner. com. tr’de müşteriler ile buluşacak.

    Tüketiciler milyonlarca kelebekli üründe net yüzde 50 indirimin yanı sıra, Hopi Paracık kazanma fırsatı, Axess, Advantage ve CardFinans’a özel 9 taksit ödeme ayrıcalığı ile alışveriş yapabilecekler.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.