DOLAR 32,5969
EURO 34,8686
ALTIN 2494,318
BIST 9579,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Minik eller sanatla buluşuyor

    Minik eller sanatla buluşuyor
    06.09.2017
    A+
    A-

    Eğlencenin merkezi Panora AVM, çocuk atölye programı kapsamında düzenlediği etkinliklerle çocukların yüzünü güldürmeye devam ediyor.

    Renkli atölyeleriyle her ay çocukları ağırlayan Panora AVM, Vincent Van Gogh’la Papatya Tarlasında Gezinti konsepti ile minik ziyaretçilerini sanatla buluşturuyor. Her ay farklı sanat dallarının ve sanatçıların incelendiği atölyede Eylül ayında Van Gogh tanıtılıyor.

    Boyayı tüpten doğruca tuval üzerine sıkan ve parmaklarıyla şekil veren Van Gogh’un tekniğinden yola çıkılarak; “Yıldızlı Geceler ve Ayçiçeği” temalı dört ana çalışma yapılacak.

    Usta ressam Vincent Van Gogh’un “Ayçiçekleri”

    Resim yapmaya başlamadan önce bir resim galerisinde satış memuru olarak çalışan Vincent Van Gogh’un eserleri, Panora Çocuk Atölyesi’nde çocukların anlayabileceği sadelikte ve eğlenceli bir şekilde çocuklara anlatılacak. İki öğretmen eşliğinde gerçekleşecek olan etkinlikte Van Gogh’un en ünlü tablolarından biri olan ‘Vazoda On İki Ayçiçeği’nden esinlenerek yapılacak çalışmada, ayçiçeği tacı da hazırlanacak. Etkinlik, Çarşamba, Cumartesi ve Pazar günleri gerçekleşecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.