DOLAR 32,5821
EURO 35,0432
ALTIN 2459,494
BIST 9798,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Minik hayranı Ebru Yaşar’ı duygulandırdı

    Minik hayranı Ebru Yaşar’ı duygulandırdı
    18.12.2018
    A+
    A-

    2018 yılını konserden konsere koşarak geçiren başarılı sanatçı Ebru Yaşar, geçtiğimiz gece kısa adı TÜRSAD olan Türkiye Otel Satınalma Yöneticileri Derneği’nin düzenlediği organizasyonda sahne aldı.

    Türkiye’deki Otel Satınalma yöneticileri ve pazarın devlerini aynı çatı altında buluşturan etkinliğin kapanış gecesinde Antalya Elit Lara Otel’de sahneye çıkan Yaşar, güzelliği ve performansı ile herkesi büyüledi.
    Geçmişten bugüne sevilen şarkılarını Antalyalılar için seslendiren ve sahnede ağırladığı minik bir hayranı ile düette yapan güzel sanatçı, ”büyünce ne olacaksın?” sorusuna aldığı ”İnsan olacağım.” yanıtı ile duygu dolu anlar yaşadı. ”Bu soruya verilebilecek en hoş görülü, en naif, en güzel cevap. Hepimizin en çok olması gereken şey. Seni yetiştiren anne ve babayı gözlerinden öperim. Dünya sizinle güzelleşecek.” sözleri ile minik hayranını öpen Ebru Yaşar, gözyaşlarına ise güçlükle hakim oldu.
    Bir buçuk saat kaldığı sahneden alkışlar eşliğinde inen güzel sanatçı, muhteşem gecenin finalini ”Nasıl Uyuyorsun” şarkısı ile yaptı.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.