DOLAR 32,5347
EURO 34,8036
ALTIN 2430,776
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Minikler yazın keyfini Polaris’le çıkarıyor

    Minikler yazın keyfini Polaris’le çıkarıyor
    07.07.2017
    A+
    A-

    Polaris’in yeni koleksiyonundaki terlik ve sandaletler, yaz boyu miniklerin adımlarına renk katıyor.

    Her yaşa ve her tarza hitap eden Polaris’in çocuk sandalet ve terlik koleksiyonuyla miniklerin adımları renkleniyor… Polaris’in yaz koleksiyonunda rahatlığın ön planda olduğu sandalet ve terlikler, küçük beylerin ve hanımefendilerin yazı daha keyifli geçirmesini sağlıyor. Metalik renklerden sezon trendi pudra tonlarına, pembeden turkuaza, yeşilden sarıya kadar birçok yaz rengiyle öne çıkan koleksiyon, anne ve babaların çocukları için tercihi oluyor.

    Polaris’in kız çocuk koleksiyonunda pembe, beyaz, kırmızı, turuncu ve mor renkler ön planda… Fiyonk detayı ise birçok modelin başrolü! Geniş renk seçeneklerini barındıran sandaletler küçük prenseslerin şirin elbiselerine eşlik ederken; parmak arası terlikler hem plajların hem de sıcak günlerin kurtarıcısı oluyor. Polaris, erkek çocuk sandalet ve terlik koleksiyonunda ise konforlu modelleri farklı renk detaylarıyla buluşturuyor. Mavi, lacivert ve beyaz tonlarının sıklıkla kullanıldığı modellerde renk blokları, kareli desenler ve renkli dikişleriyle çocuk ayakkabı modasını en şık şekilde yorumluyor.

    Gökkuşağının tüm renklerini farklı modellerle buluşturan Polaris’in Çocuk Sandalet ve Terlik Koleksiyonu, bu yaz çocukların giymekten vazgeçemeyeceği ayakkabıları arasında yerini alıyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.