DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Miniklerin sokak stili Ayakkabı Dünyası’nda

    Miniklerin sokak stili Ayakkabı Dünyası’nda
    31.10.2018
    A+
    A-

    Havaların serinlemesiyle kışlık kıyafetler gardıroplardan çıkarken sonbaharın ruhunu en iyi yansıtan ayakkabı ve botlar yeniden çocukların gözdesi oluyor. Ayakkabı Dünyası’nın sokak ruhunu rahatlık, konfor ve stille birleştiren 2018-2019 Çocuk Koleksiyonu, minik ayakkabı tutkunlarını düşlerindeki ayakkabılarla buluşturuyor. Kendi tarzını ve modasını yaratma arzusunda olan günümüz çocukları için hazırlanan koleksiyon, kalitesiyle ailelerin de ilk tercihi oluyor.

     Havaların soğumaya başladığı bugünlerde, sonbaharın heyecanı çocukları etkisi altına alıyor. Ayakkabı Dünyası yetişkin koleksiyonunu yoğun olarak yansıtan 2018-2019 Çocuk Koleksiyonu, bu sonbahar kendi tarzını ortaya çıkarmak isteyen çocukların adımlarını renklendiriyor. Metalik renkler ve jakarlı kumaşların hakim olduğu günlük ayakkabılar ve sneaker modelleri, yetişkinlere benzer seçimler yapmak isteyen çocuklara deri ceketler ve dar jean’lerle kombinleyebilecekleri alternatifler sunuyor. Renkleri, tasarımları ve detaylarıyla sonbaharın en güzel yanını oluşturan botlar, soğuk havaların kendini iyiden iyiye hissettirdiği bugünlerde çocukların içini ısıtıyor. Sezonun trendi parıltı ve ışıltı detaylarını, zımba ve rafya gibi aksesuarlarla bir araya getiren deri botlar; hem rahat hem de şık bir görünüm ile sokak tarzına yakın bir tarz ortaya koyuyor.

    Bu sonbahar kız çocuklar için taşlar, simler ve püskül detaylar ağırlık kazanıyor. Sonbaharın kendine özgü renkleriyle yeniden yorumlanan bot modellerinde, gri ışıltılı, siyah, bordo, vizon, sütlü kahve ve tarçın renkler koleksiyonun geneline hakim oluyor. Püsküllü kadife botlar ile parlak metal trap’ler ve patch’lerle bir araya gelen birbirinden şık hafif kalın tabanlı deri botlar, koleksiyonda ön plana çıkıyor. Ayakkabı Dünyası şıklığını yansıtan botlar, kız çocuklarının farklı desenlerden oluşan elbise ve eteklerinin en tarz ve konforlu tamamlayıcısı oluyor.

    Tarz sahibi erkek çocuklar, sonbaharda küçük detaylarla kendini gösteren rahat ayakkabıları tercih ediyor. Ana rengin siyah olduğu koleksiyonda lacivert, yeşil ve turuncu detaylar öne çıkıyor. Koleksiyona hakim olan minimal çizgiler outdoor ürünlere stil ve konfor katarken, kamuflaj, dikiş efektleri ve dokulu deriler; bol jean’ler, baskılı tshirt’ler ve kapüşonlu sweatshirt’lerle kombinleniyor.

    Adidas, Nike, Puma, Sketchers gibi dünyaca ünlü spor markalarının ayakkabı ve sırt çantaları, okulda rahat ve havalı bir tarzın kapısını aralıyor. Ayakkabı Dünyası Çocuk Koleksiyonu, rengarenk ayakkabı ve bot modellerinin yanı sıra zengin aksesuar seçenekleri sunan lisanslı ürünleriyle de çocukların dünyasını renklendiriyor. Çocukların hayran olduğu karakterleri barındıran çanta ve aksesuarlar, ailelerin çocuklarına hediye edebileceği alternatifler arasında yer alıyor. Spiderman, Cars, Frozen, Barbie, Hello Kitty, Minions gibi birbirinden renkli ve cıvıl cıvıl karakterlerin yer aldığı, sırt çantasından kalem kutusuna, beslenme çantasından mataraya birçok farklı okul malzemesinden oluşan lisanslı ürünler koleksiyonu, sonbaharda sportif şıklıktan vazgeçmeyen minikleri Ayakkabı Dünyasına bekliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.