DOLAR 32,5685
EURO 34,9904
ALTIN 2460,476
BIST 9900,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    “Minimal” ile Karoistanbul’dan tablo gibi tasarımlar

    “Minimal” ile Karoistanbul’dan tablo gibi tasarımlar
    09.05.2018
    A+
    A-

    Karoistanbul bir zamanların zarif zanaatlarından desenli karo çinileri (karosiman/karomozaik) yeniden hayata döndürüyor. Sanatçı dokunuşu ile el yapımı orijinal çini karolar üreten Karoistanbul, Minimal serisi ile mekanlara yeni bir boyut kazandırıyor. 19 farklı tasarımdan oluşan Minimal koleksiyonu 20x20x1.8 cm ebatlarına sahip bulunuyor.

    Desenli karo çini (karosiman/karomozaik) sanatını baştan yaratan Karoistanbul, farklı kültürlere ait el işçiliğiyle üretilmiş zemin ve duvar kaplamalarını evrensel sanat değerleriyle yeniden yorumlayarak desenli çini karo sanatını dekorasyon dünyasına kazandırıyor. Karoistanbul‘un koleksiyonları arasında yer alan Minimal serisi ise özgün desenleriyle dekore edildiği yaşam alanlarında fark yaratıyor.

    Orijinal tasarımlar

    Minimal serisi, minimalist geometrik şekilleri ve geleneksel formlardan esinlenen oval ve geçişli tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Koleksiyonda birbirinden farklı 19 tasarım yer alıyor. Çeşitli renklerle bezeli, orijinal geometrik formlara ve çarpıcı bir görselliğe sahip olan Minimal koleksiyonu ürünleri 20x20x1.8 cm ebatlarında üretiliyor. Karoistanbul‘un yurtiçi ve yurtdışında yoğun ilgi gören koleksiyonları arasında bulunan Minimal serisi, minimal desenlerin birleşmesiyle oluşan sonsuz tekrarlı kompoziyonu ile dekore edildikleri alanlara cazip bir çekicilik ve derinlik katmayı başarıyor.

     

    Modern konut ve ofis projelerin yanı sıra çok sayıda butik otel, kafeterya, kültür sanat merkezi, küçük işletme, hastane ve sağlık kurumunun dekorasyonunda tercih edilen Minimal serisinin bazı geleneksel/tarihsel desenleri mimarlar tarafından eski eserlerin restorasyonunda da yoğun olarak kullanılıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.