DOLAR 32,5327
EURO 34,9211
ALTIN 2441,884
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Miniso coşkusunu paylaşamaya devam ediyor

    04.04.2018
    A+
    A-

    İnovatif Japon markası MINISO; çok sevilen 3 al 2 öde kampanyasını 9 Nisan’a kadar uzattı. 30. Mağaza’sını açan marka, coşkusunu tüm ürünlerde geçerli kampanya ile kutlamaya devam ediyor.

    Aksesuardan kozmetiğe, teknolojiden tekstil ürünlerine kadar birçok kategoride sürekli yenilenen yaklaşık 6.000 çeşit ürünü ile doğal, kaliteli yaşam ve ulaşılabilir fiyat politikasını benimsemiş olan inovatif Japon markası Miniso, yoğun ilgi gören 3 al 2 öde kampanyasını 9 Nisan’a kadar uzattı. 30. Mağaza’sını açan marka coşkusunu bütün Miniso severlerle paylaşmaya devam ediyor.

    Dünyada 2600’den fazla mağaza ile hızla büyüyen Miniso, Türkiye’de yatırımlarına devam ederek 15 ayda Adana Optimum mağazasıyla birlikte 30 mağazaya ulaştı. Miniso 2019 sonuna kadar 100’ün üzerinde ülkede 10 bin mağaza açmayı ve 15 milyar dolarlık hacimle satış yapmayı planlıyor. Türkiye’ye ise 2018 yılı içinde toplam 45 mağazaya ulaşma hedefi var. Halihazırda 6000 çeşit ürünle 30 mağazada merkez ofis dahil 500 kişiye istihdam sağlıyor ve her ay 1 milyondan fazla müşteriyi mağazalarında ağırlıyor.

    Miniso Pazarlama Direktörü Gonca Elbaşı; “Her geçen gün artan Miniso ailesinin bir parçası olan müşterilerimize daha iyi nasıl hizmet verebiliriz, onlara yeni ne sunabiliriz bunun bilinci ve güdümüyle hareket ediyoruz.” diyerek yeni hedeflerini belirtti.

    Miniso’dan Hediyeli Kampanya

    Tüm ürünlerde geçerli kampanya ile 3 al 2 öde fırsatı başladı. Kampanya kapsamında 3 ürün alındığında bir ürün hediye edilmektedir. Bahar alışverişlerini hediye ürünlerle zenginleştiren kampanya ile Miniso’nun birbirinden eğlenceli ürünlerine sahip olabilir ya da tasarımcı eli değmiş ürünleriyle sevdiklerinize hediyeler alabilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.