DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Miniso’nun LONGWEARING serisi ile yepyeni bir makyaj deneyimi

    22.10.2018
    A+
    A-

    Miniso yeni setlerle sevenlerini heyecanlandırmaya devam ediyor. Yeni Longwearing serisini sunan marka zarifliğiyle dikkat çeken ürünleriyle yoğun ilgi görecek.

    İnovatif Japon markası Miniso, yeni serisi Longwearing ürünlerini mağazalarında ve online sitesinde satışa sundu. Seride dudak balsamı, kremsi ve likit ruj ürünleri ile kapatıcı, bronzer, highlighter ve allık çeşitleri bulunuyor. Kozmetikte kalitesi kadar görünümüne de dikkat edenlere hitap eden serinin en iddialı ürünü ise içinde mini çiçek saklı dudak parlatıcısı. Zarifliği ile dikkat çeken dudak parlatıcı aynı zamanda pürüzsüz bir uygulama ve dudak bakımı sağlıyor.

    Zarif Çiçeklerle Dudak Bakımı

    Dudak kremi, dudak parlatıcısı ve dudak koruyucu olarak 3 fonksiyonu bir arada sunan Longwearing Çiçekli Ruj, serinin en iddialı ürünleri arasında yerini alıyor. Zarifliği ile dikkatleri çeken ruj, içinde mini bir çiçek bulunduruyor. İçeriğindeki avokado yağı sayesinde uzun süreli beslenme ve parlaklık veriyor. Dudağa hafif renk verirken uzun süreli kalıcılık sağlıyor.

    Nemlendirici formülü ile dikkat çeken bir diğer ürün ise Longwearing Creamy Ruj, içeriğindeki üzüm çekirdeği yağı ve kuşburnu çekirdeği yağı ile dudakları derinlemesine besliyor, yumuşak ve pürüzsüz bir forma kavuşturuyor. Ağırlık vermeden yüksek renk ve parlaklık sağlayan Longwearing Creamy Ruj farklı renk çeşitleri ile Miniso severlerin beğenisine sunuluyor.

    Etkileyici Göz Makyajı

    4 farklı renk imkanı sunan 4’lü Perfectly Defined Göz Farı, yüksek pigmentli kolay renk verme özelliği ile hem ıslak hem de kuru kullanım için uygun hale geliyor. Parlak ve sade gölgeleme için kuru kullanım tercih edilirken, tam ve derin gölgeler ve metalik renkler için ıslak kullanım tercih ediliyor. 4’lü Perfectly Defined Göz Farı tim ciltler tarafından kullanılabiliyor.

    Doğal ve Işıltılı Bir Cilt

    Geniş gözenekler, akne, diğer lekeler ve gözaltı morlukları gibi sorunları kapatmak için tasarlanmış Longwearing Likit Kapatıcı, tıklama sistemiyle kolay dozajlama sağlıyor. Gizlemek istenilen bölgede kusursuz bir görünüm yaratıyor. Tüm ten ve cilt tiplerine uygulanabiliyor ve akma yapmıyor. Flawless Baked Blush Allık ve Bronzer ürünü de zengin pigmentler içeren kadifemsi yapısı ve yumuşak renkleriyle her ten rengine uygulanabiliyor. Uzun süre kalıcı aydınlatma etkisi sayesinde doğal ve ışıltılı bir cilt görüntüsü elde ediliyor. Allık serisinde dikkat çeken pembe karamel tonu bronzer olarak kullanma şansı veriyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.