DOLAR 32,5373
EURO 34,9489
ALTIN 2457,302
BIST 9882,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Mobilyanın başkenti Modoko İMOB’da

    Mobilyanın başkenti Modoko İMOB’da
    24.01.2018
    A+
    A-

    Mobilya üretimi konusunda ülkemizin en modern ve en seçkin mobilyacılar sitesi Modoko, bu yıl 14.’sü düzenlenecek İMOB Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’nda, mobilya sektörünün önemli markalarıyla yerini alacak. Fuarda özel bir maket sergileyecek olan Modoko, 23-28 Ocak tarihleri arasında CNR Expo Fuar Merkezi ana fuaye alanında ziyaretçilerini ve mobilya profesyonellerini ağırlayacak.

    Ülkemiz mobilya sektörünün en büyük temsilcilerini 13 yıldır olduğu gibi yine bir araya getirecek olan İMOB Mobilya Fuarı, önemli bağlantılar ve iş birlikleri için fırsatlar sunmaya hazırlanıyor. Türkiye’de rakipsiz, dünyada ise en önemli ikinci mobilya fuarı olma özelliğine sahip fuara, 500’ün üzerinde firma, binden fazla marka katılacak. Fuarda katılımcıları ve mobilya profesyonellerini ağırlamaya hazırlanan Modoko ise CNR Expo Fuar Merkezi’nde Ana Fuaye Alanı 7. Hall’e gelen ziyaretçilerini ağırlayacak.

    Sektörün son trendleri belirlenecek

    İMOB’un sektörün en büyük fuarı olduğuna dikkat çeken Modoko Yönetim Kurulu Başkanı İ.Etem Özçelik, “İMOB ülkemizde üretilen mobilyaların uluslararası alanda tanıtımına büyük katkı sağlarken, sektörde son trendlerin de belirleyicisi oluyor. Modoko olarak bu yıl biz de “Yüzlerce Marka, Binlerce Mobilya” konseptiyle fuarda yer alıyoruz. Ev, ofis, otel ve restoranların istediği özgün tasarımların yanı sıra uzun süredir dağ evi, kış otelleri ve konsept restoranlar için de mobilyalar tasarlıyoruz. Amacımız her zevke uygun, özgün tasarımlar sunabilmek. Fuar süresince, tüm mobilya severleri Ana Fuaye Alanı 7. Hall’deki standımıza bekliyoruz” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.