DOLAR 32,5796
EURO 35,0111
ALTIN 2460,109
BIST 9902,2
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Moda ve sosyete ile Bobbi Brown iş birliği

    Moda ve sosyete ile Bobbi Brown iş birliği
    07.11.2019
    A+
    A-

    Başarılı köşe yazarı ve influencer Pelin Kaya imzalı Moda ve Sosyete’nin baştan çıkarıcı Bobbi Brown ürünleri ve göz alıcı Swarovski bilekliğinden oluşan eşsiz seçkisi, 5 Kasım Salı günü Bobbi Brown Nişantaşı mağazasında gerçekleşen özel bir etkinlikle tanıtıldı. Cemiyet hayatının tanınmış simalarının da katıldığı etkinliğin konukları arasında Yasemin Özilhan, İdil Fırat, Aslıhan Doğan Turan, Şebnem Çapa, Ceylan Çapa ve Gülden Büyükuçak gibi isimler bulunuyordu.

    Ünlülerin stilini masaya yatıran köşe yazarı ve influencer Moda ve Sosyete, Bobbi Brown koleksiyonundan seçtiği dört favori ürünü ile göz alıcı bir Swarovski bilekliği bir araya getiren bir set hazırladı.

    Moda ve Sosyete’nin oluşturduğu benzersiz setin içerisinde yer alan Eye Opening Maskara, kirpikleri özel fırçası sayesinde uzatarak hacim kazandırıyor. Makyajınızı gündüzden geceye tamamlamanız için ideal yol arkadaşınız olmaya aday Luxe Matte Lip Color, rahat ve hafif formülüyle vazgeçilmeziniz olacak. Cildin doğal bir görünüm kazanmasını sağlayan, makyajınızı tazelemek istediğinizde pratik bir çözüm sunan lokal kapatıcı Retouching Wand, tüm cilt tiplerinde kullanılabiliyor. Makyaj rutini kadar önemli olan cilt bakımı için ise sete, güçlü formülüyle ciltteki yağ seviyesini dengeleyen ve gözeneklerin açılıp temizlenebilmesi için hücre döngüsünü artıran Skin Clarifier ekleniyor.

    399 TL değerindeki Swarovski bileklikle beraber dört eşsiz Bobbi Brown ürününün de bulunduğu, toplam 1.320 TL değerindeki sete sadece 400 TL karşılığında sahip olabilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.