DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Modayla sanatı buluşturan Bashaques tasarımları Eclectic Concept Store’da

    Modayla sanatı buluşturan Bashaques tasarımları Eclectic Concept Store’da
    30.10.2017
    A+
    A-

    İlham verici ve alışılmışın dışında tasarımlara sahip, çıkardığı ilk sanat koleksiyonu ile uluslararası alanda ödül alan, Başak Cankeş’in yaratıcısı olduğu Bashaques Eclectic Concept Store’da moda ve sanatseverler ile buluşuyor!

    Moda dünyasındaki alışılmış kalıplarının dışına çıkan, farklı duruşu ve çizgisiyle dünya markalarıyla yarışan Bashaques tasarımları,Eclectic Concept Store’dayerini aldı. “Giyilebilir sanat” mottosu ile yola çıkan, markanın yaratıcısı Başak Cankeş tasarımlarında moda ile sanatı buluşturarak moda anlayışını yeniden yorumluyor.

    Salvador Dali üzerinden Sürrealizmin Türk minyatürüne uyarlandığı, Türk çinisinin modern yorumlarının bulunduğu koleksiyonları raflarda yerini alan Cankeş’in şov parçaları da Eclectic misafirleri için istek üzerine özel dikim yapılabilecek.

    İlk giyilebilir sanat koleksiyonu “An” ile hem ulusal hem de uluslararası alanda ödül alan Başak Cankeş’in her bir koleksiyonu farklı bir hikayeye ve derinliğe sahip. İstanbul Moda Haftası’nda sergilenen “Aşk Cenazesi” isimli İlkbahar/Yaz 2018 Koleksiyonu ile tüm dikkatleri üzerine çeken, deneyimlerinden yola çıkarak “Aşık Olma Hali” ni yorumladığı tamamı kırmızı ve tonlarından oluşan tasarımlarıyla büyük beğeni toplayan Cankeş’in klişelerin dışına çıkan duruşu Eclectic Concept Store ile bir araya geliyor.

    Farklı ve yenilikçi tasarımlara ev sahipliği yapma mottosuyla ilerleyen Eclectic Concept Store, müdavimlerini Bashaques tasarımları ile tanışıp, sanatı ve modayı keşfettikleri bir yolculuğa davet ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.