DOLAR 32,4487
EURO 34,8032
ALTIN 2443,658
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Modern, şık ve gösterişli organizasyonların adresi: Wish More Hotel Istanbul

    Modern, şık ve gösterişli organizasyonların adresi: Wish More Hotel Istanbul
    15.08.2017
    A+
    A-

    Wish More Hotel Istanbul, düğün, nişan ve kına gibi unutulmaz anılar biriktirilecek mükemmel mekânı arayan çiftlerin yanı sıra keyifli doğum günü organizasyonlarına ve iş stresini minimuma indiren toplantılara ev sahipliği yapıyor. Lüks otel, merkezi konumu ve kaliteli hizmeti ile davetlileri en şık şekilde ağırlıyor.

    Üzerine anlam yüklenen günler için mükemmel mekanı bulabilmek her zaman kolay olmuyor. Bu, ister birbirini seven çiftlerin ömür boyu bir arada olma yolunda attıkları heyecanlı ve unutulmaz tüm adımlar, ister insan hayatının en önemli özel günlerinden doğum günleri, isterse de iş dünyası için büyük önem taşıyan toplantılar olsun sonuç değişmiyor. Wish More Hotel Istanbul ise hayalleri süsleyen şık alternatifleri, kolay ulaşılabilir lokasyonu ve beş yıldızlı konforu ile mekan arayışında olanların beğenisine sunuyor.

    Wish More Hotel Istanbul, alışılmış balo salonların çok ötesine geçen, modern ve şık stili ile göz dolduran balo salonu, açık etkinlik alanı ve en yeni teknolojik donanımları sunan 7 adet toplantı salonu ile düğünden nişana, kınadan bekarlığa vedaya, iş toplantısından doğum günü kutlamalarına kadar her ihtiyaca uygun çözümler sunuyor.

    Merkezi konumu ile kısa süre içinde ve kolay bir şekilde erişilebilen lüks otelin, Türk ve dünya mutfaklarının en gözde lezzetlerini yaratıcı dokunuşlarla yorumlayan konsept restoranı da davetlilerin gözlerine olduğu kadar damaklarına da hitap ediyor. Asma katta bulunan restoranın yanı sıra tam donanımlı Fitness&SPA merkezi de hem özel günlerini, hem de iş toplantılarını Wish More Hotel Istanbul çatısı altında geçireceklere rahatlamak ve stresten uzaklaşmak için iyi bir alternatif sunuyor.

    ETİKETLER:
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.