DOLAR 32,548
EURO 34,875
ALTIN 2425,92
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    MOİ Sahne’de gelecek hafta

    MOİ Sahne’de gelecek hafta
    21.03.2017
    A+
    A-

    İstanbul’un en renkli sahnesi MOİ Sahne 27 Mart 2 Nisan haftası; birbirinden keyifli tiyatro oyunları, konserler ve sahne gösterileriyle dolu olacak. Etkinlik takvimi şöyle:
    29 Mart Çarşamba günü saat 20.30’da tiyatro oyunu ‘Alevli Günler’
    ‘Alevli Günler’ komedi oyunu MOİ Sahne’de izleyiciyle buluşacak. Çocukluklarından beri ayrılmamış üç arkadaştan biri mahallenin kasabı, biri muhasebeci biri de Türk kültürü profesörü olmuştur. İçlerinden biri kanser olur ve öldükten sonra yakılmak ister. Hasta olan arkadaşlarının bu isteğini yerine getirmek ise oldukça zordur. Üç arkadaşın farklı düşünceleri sebebiyle, başvurdukları her mecrada başka bir komedi yaşanır. Irmak Bahçeci’nin yazdığı Yıldıray Şahinler’in yönettiği oyunda; Cem Davran, Bahtiyar Engin, Yıldıray Şahinler, Selin Yeninci ve Erkan Can rol alıyor.
    30 Mart Perşembe günü saat 20.30’da tiyatro oyunu ‘Aşk Bu Mu?’
    1001 Sanat’ın iddialı oyunu ‘Aşk Bu Mu? MOİ Sahne’de izleyiciyle buluşacak. Oyun, yüzyıllardır farklı düşünen farklı hisseden ve yaşayan kadın ve erkeğin hiç bitmeyen komik çatışmalarını konu alıyor. Otoriteler tarafından “Evlenmeden önce kesinlikle izlenilmesi gerek’’ şeklinde yorumlanan oyun, hayatımızın içinde yer alan ancak ıskaladığımız her şeyi komedi diliyle gösteriyor. Onur Sermik’in yazdığı, Paşhan Yılmazel’in yönettiği oyunda Paşhan Yılmazel ve Yasemin Öztürk rol alıyor.
    31 Mart Cuma günü saat 21.00’da ‘Yaşar’ konseri
    Fizy Kış Konserleri kapsamında düzenlenecek olan konserde Yaşar, geçmişten günümüze en sevilen şarkılarını seslendirecek.
    1 Nisan Cumartesi günü saat 21.00’da ‘Fettah Can’ konseri
    Fizy Kış Konserleri kapsamında düzenlenecek olan konserde Fettah Can sevilen şarkılarını seslendirecek.
    2 Nisan Pazar günü saat 13.00 ve 15.00’da çocuk oyunu ‘Harika Kanatlar’ ve saat 19.00’da Ali Poyrazoğlu ile ‘Ben Eskiden Küçüktüm’ tiyatro oyunu
    TRT Çocuk ekranlarının sevilen yapımı ‘Harika Kanatlar’ müzikal sahne gösterisiyle Pazar günü iki farklı seansta çocuklarla buluşacak.
    “Ben Eskiden Küçüktüm’’, oyuncuların, palyaçoların, kuklaların, canlı müziğin ve dansın iç içe olduğu bir güldürü. Ali Poyrazoğlu yönetimindeki oyunda kukla ustası Karel Brozek’in yanında Fransız sirk sanatları hocası Dominique Denis’in de performansları izleniyor. Yazın ortasında kar yağan oturma odası, gökyüzünde iki tane ay olan hayaller ülkesi oyunun rengarenk sahnesine dönüşüyor. Yaşama tutunmanın, insandan insana sevgi köprüleri kurmanın yollarını anlatan oyun izleyiciyi düş gücünün sınırlarında gezdiriyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.