DOLAR 32,4774
EURO 34,9379
ALTIN 2437,261
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    MOİ Sahne’de hafta sonu tiyatro oyunları

    MOİ Sahne’de hafta sonu tiyatro oyunları
    26.09.2017
    A+
    A-

    İstanbul’un en renkli sahnesi MOİ Sahne, hafta sonu hem yetişkinler hem de çocuklar için birbirinden renkli oyunlara ev sahipliği yapıyor. Etkinlik takvimi şöyle:

    30 Eylül Cumartesi günü, saat 13.00 ve 15.00’da çocuk oyunu ‘Maşa ile Koca Ayı’

    Televizyon ekranlarında minik hayranlarının severek izlediği Maşa ile Koca Ayı, MOİ Sahne’de çocuklarla buluşuyor. Tarık Şerbetçioğlu tarafından senaryolaştırılıp sahneye konan ‘Maşa ile Koca Ayı’ müzikal çocuk oyunu; Rus halk masalına dayandırılan bir hikayeyi anlatıyor. Oyun, Maşa adında küçük bir Rus kızı ile sirkten emekli olmuş Mişka adında bir ayı arasında geçen kahkaha dolu maceraları konu ediniyor.

    1 Ekim Pazar günü, saat 13.00’da çocuk oyunu ‘Niloya Müzikali 3’

    Çocukların en sevdiği karakterlerden Niloya yepyeni müzikaliyle maceralarına devam ediyor. Niloya Müzikali 3; eski bir radyo ve bu gizemli radyonun etrafında dönen eğlenceli olayları konu alıyor. Oyunun kahramanları Niloya, Mete, Murat ve Tospik tüm çocukları bu keyifli serüvenin bir parçası olmaya davet ediyor.

    1 Ekim Pazar günü saat 19.00’da tiyatro oyunu ‘Alevli Günler’

    ‘Alevli Günler’ komedi oyunu MOİ Sahne’de izleyiciyle buluşuyor. Çocukluklarından beri ayrılmamış üç arkadaştan biri mahallenin kasabı, biri muhasebeci biri de Türk kültürü profesörü olmuştur. İçlerinden biri kanser olur ve öldükten sonra yakılmak ister. Bu isteği yerine getirmek ise oldukça zordur. Üç arkadaşın farklı düşünceleri sebebiyle, başvurdukları her mecrada başka bir komedi yaşanır. Irmak Bahçeci’nin yazdığı Yıldıray Şahinler’in yönettiği oyunda; Cem Davran, Bahtiyar Engin, Yıldıray Şahinler, Selin Yeninci ve Erkan Can rol alıyor.

    Mall of İstanbul, MOİ Sahne

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.