DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Monochrome Menüsünde Yaz Esintisi!

    Monochrome Menüsünde Yaz Esintisi!
    25.07.2017
    A+
    A-

    Brasserie konseptini yeni bir yaklaşımla hayata geçiren Monochrome, yaz aylarında menüsünü birbirinden lezzetli seçeneklerle yeniledi. Kahvaltıdan akşam yemeğine, çay saati atıştırmalıklarından hafif tatlılara kadar günün her saatine uygun yepyeni alternatifler, Monochrome’un yaz menüsünde misafirlerle buluşuyor.

    Yaz sezonu için Monochrome’un kahvaltı seçenekleri Sahanda Sucuklu Yumurta, Izgara Hellim & Sucuk Ragu ve Eggs Royal ile zenginleşiyor. Kızarmış tahıllı ve çavdarlı ekşi maya ekmeği ile poşe edilmiş yumurta, füme somon ve Hollandez sos ile hazırlanan Egss Royal kahvaltıda yumurtadan vazgeçemeyenlerin yeni favorisi olacak.

    Monochrome’un yenilenen öğle sonrası ve atıştırmalık seçenekleri arasında Kulüp Sandviç yer alıyor. Dana bacon, ızgara tavuk, kızarmış yumurta, marul, domates, salatalık ve kaşar peyniri ile hazırlanan kulüp sandviç, yanında çıtır patates kızartmasıyla servis ediliyor. Monochrome’un en sevilen imza lezzetlerinden Taze Pişmiş Tuzlu Waffle ise, yaz boyunca somonlu ve tavuklu çeşitleriyle misafirlerle buluşuyor. Günün her saatine uygun, doyurucu ve hafif Monochrome salata seçeneklerine eklenen Caprese Salatası, mozzarella, domates, zeytin ezmesi ve pesto sosun mükemmel uyumunu sunuyor.

    Ana yemeklere eklenen penne ve ravioli makarna severlere farklı seçenekler sunuyor. Sarımsak, ançuez, kapari, siyah zeytin, domates sos, maydanoz ve rende parmesan ile hazırlanan Penne Alla Puttanesca ile aromatik havuç püresi, adaçayı aromalı krema sos ile hazırlaranarak dilim parmesan ve fesleğen filiziyle servis edilen Ispanaklı Ricotto Peynirli Ravioli menünün iddialı yeni lezzetlerinden. Menünün bir diğer yenisi ise limonlu aioli sos ile sunulan; Scarmoza Arancini.

    Nostaljik Dondurma Arabası bomontiada Bahçesinde

    Lezzet dolu menüye eklenen diğer seçenekler ise ağız tatlandıran tatlılar. Tatlı severlerin vazgeçilmezlerinden olmaya aday Monochrome Waffle, egzotik meyveler, vanilyalı dondurma ve çikolata sos eşliğinde sunuluyor. Monochrome, yaz aylarının vazgeçilmezlerinden olan dondurmayı ise bomontiada bahçesinde bulunan nostaljik dondurma arabasında misafirlerine sunuyor. Monochrome’un dondurmaları arasında parça çikolatalı, fıstıklı, karamelli, çilekli, nane çikolatalı, vanilyalı, lime ve limon sorbe ile çarkıfelek meyvesi ve mango sorbe gibi seçenekler bulunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.