DOLAR 32,455
EURO 34,8044
ALTIN 2449,08
BIST 9890,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Monopoly ve Nintento güçlerini Monopoly Gamer için birleştirdi

    Monopoly ve Nintento güçlerini Monopoly Gamer için birleştirdi
    04.08.2017
    A+
    A-

    Dünyanın en popüler kutu oyunlarından Monopoly ve Nintendo, Monopoly Gamer için güçlerini birleştirdi. Yeni Monopoly Gamer, Super Mario kahramanlarından oluşan ve özel güçleri bulunan piyonlarla oynanıyor. Oyun alanında dolaşıp altın para toplayan, efsanevi Bölüm Sonu Canavarlarını yenerek en yüksek puanı alan oyunu kazanıyor.

    Monopoly ve Nintento güçlerini birleştirerek oyun tutkunlarına muhteşem bir sürpriz sunuyor: Monopoly Gamer. Dünyanın en sevilen emlak ticareti oyunu Monopoly’nin yeni versiyonu olan Monopoly Gamer; Super Mario karakterlerinden Mario, Donkey Kong, Prenses Peach ve Yoshi’nin yer aldığı, özel güçlere sahip piyonlarla eğlencenin boyutunu değiştiriyor. Monopoly tarihinde ilk defa her piyonun sahip olduğu bu özel güçler, oyun alanındaki özel haneler üzerinde durulduğunda ya da Güç Zarı atıldığında aktive oluyor.

    Monopoly Gamer’da hem Monopoly hem de Nintendo hayranlarına tanıdık gelen özellikler de bulunuyor. Oyuncular seviyeleri tamamlamak için oyun alanında dolaşıyor ve altın para topluyor, efsanevi Bölüm Sonu Canavarlarını yenerek puan kazanıyor, en yüksek puanı toplayan ise oyunun galibi oluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.